(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Цай Івень вважається досить прозорим лідером, також не помічена в серйозній корупції (знов я про це, кому що болить), оборонку нарощує
-
про його особисте життя в першу чергу. Ну і про результати його політики для успіху країни в цілому. грубо кажучи після нього ПАР настала повна дупа
-
не було прийняття. ми перші мешканці, все нове
-
Massala 🇨🇦
-
Він же казав по плану, у русні план напасти на Україну, так що ніхто винен
-
Пхуміпон Адульядет
-
Пам'ятав що ульф, фамілію не пам'ятав.
-
Саскатунські кав'ярні
-
У мене суперстор до 11 працює, і circlek цілодобовий в 200 метрах 🙈🤷♂😂
-
Еклери смачні там є?
-
як у королі вечірок
-
Хз, я не фанат) в суперсторі шось є
-
В мене Собійс до 12, но там таке… на гурмана
-
Регнув, швидко цей полтос впаде? Чи як і все тут? )
-
Дякую
-
Кайф)) ну завтра індус передивиться заявки і заревьювить))
-
До речі, ти у мене у списку запрошених ще не з'явився
-
Як пощастить. В кращому випадку через кілька днів після поповнення твого рахунку на 100 каксів. У гіршому - ніколи 😁 Але якщо через кілька робочих днів не приходить бонус, то допомогає зателефонувати їм в саппорт. У мене так реферали дзвонили і їм вручну фіксили 🤷♂
-
Офіційно 3-5 робочих днів www.eqbank.ca/about-us/help/common-questions#how-can-i-confirm-if-i-have-received-my-referral-bonus Your referral bonus will be paid after the qualifying deposit has been completed. It will be deposited directly into your account, typically within 3 to 5 business days
-
Коли я дзвонив мені дівчина доказувала, що нема ніяких рефералів і я ій онлайн розповідав де знайти кнопку, хоча вона на сайті в хедері висіла і в апці також в меню є 😉
23 Jan 2023, 01:02
578352/639714
less than a minute ago