(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я був непридатний у мирний час, ще коли малий був та отримуввв бумажку тьотя у військоматі відмочила "та пф тебе тільки якщо война буде возмуть, хотя какая война тьфу ты". В кінці подумав що нічого не втрачаю від того резерву. Поставив. Був на обліку. Питали резерв при подачі свіжий. Та коли отримував.
-
Ти ще скажи що тьотя була у ленінському військоматі :D
-
Мені тьотя те саме казала)
-
Нє, думаю їх цьому десь на тренінгу навчали 😁
-
www.instagram.com/reel/DBGgCqAtMxL/?igsh=MW15d3FhcWF0MGsy
-
Це ви кожного разу на роботі міняєте дані для пейролу?
-
Bonus harvesting ❤️
-
нагадало мого колегу з 14а відкритими кредитками для бонусів 😅
-
А ще якщо зп через спец апку типу Діла падає, то можна взагалі розкидати одразу по 3-4 банкам і зібрати усі бонуси одночасно, а не послідовно😉
-
В Амазоні пейрол портал так і дає засетапити)
-
Ну так велкам, пів години в середньому, щоб відкрити рахунок. Якщо навіть рахувати тільки рефералки, то це 100 баксів за годину одразу. А якщо ще й інші бонуси позбирати, то можна собі норм ігровий комп нашару зібрати, або плойку про, або айфон, або макбук... Та багато чого 😊
-
Спробуй уточнити дані через електронну пошту. Є група PR CUAET, там народ у гільці Резерв ділиться успішним досвідом
-
цікаво. а відстрочку поштою хтось робив?
-
А як на практиці хз. Можна в тій групі запитати, може хтось досвід мав
-
Постанова 560 каже що подання документів на відстрочку особисто
-
www.bnnbloomberg.ca/investing/2024/10/16/sp-500-could-face-sharp-decline-in-2025-chief-equity-strategist/
-
Знати б його максимум. А то вийде як завжди: купляй на хаях, продавай на хуях
-
Або ще краще назбирати кеш бонусів і гарненько затаритись на black Friday по знижкам 😊
-
Доречі про акаунти fhsa tfsa, десь чув шо є контроль шортів. Не дозволено часто робити купив продав, типу трейдинга. Хтось чув за це?
-
Ну воно зараз так пре вгору, що виникає думка чи не продати все і взяти якийсь кеш.то на цей період
23 Jan 2023, 01:02
578408/633624
2 minutes ago