(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так це напевно єдиний великій мінус
-
Ецб знизив ще 0.25
-
та в Чехии недвига космос стоит, вы че
-
Тільки 39% "планує" повернутися. І це планеє, не означає що фактично поврнуться. Тобно повернеться приблизно 30%
-
в ковід були ставки 1.99% еххх....
-
6500 крон на місяць на лбдину здається іншуренс
-
подорожі та допомога у виборі країни 😁
-
Там держ страхування і лікарні як у нас. Мінус що там не багато приватної медецини. Але дуже багато кавереться по іншуренсу
-
А можеш гілку підсказати? «іміграція з Канади» немає такої☺️
-
ну так не 30. Я тому і запитав, бо теж у бік Чехії дивився і виглядало все гано поки не почав із податками(не фоп) розбиратися для себе і дружини і шукати ціни за житло. Я б на 30 років позику ніколи не брав, занадто багато ризиків. Я дивився у межах 10 років із даунтпейментом у 100к usd і виходить не дуже на мій погляд, хоча країна гарна
-
а давайте це посунемо в профільну гілку 😁 бо ми тут канадським кар,єристам зараз все зруйнуємо ))
-
А що по медицині? Вона там наче теж не дешева.. я так розумію страхування від роботодавця якщо є то супер.
-
Але це своє і рент гарноі хати буде коштувати приблизно так само
-
коли береш іпотеку то там купа гнучких умов різноманітних
-
Чи є тут ті хто емігрували з Канади в Чехію? Як там ситуація з роботою?
-
На словах багато повернеться, а на ділі бере іпотеку в якійсь польщі, і роблять доументи щоб залишитись) Тому ці опитування до одного місця, як на мене
-
Мені 5 років магістра ХНУРЕ зарахували як мастера І 3 роки заочного магістра ІНЖЕКа зарахували теж як мастера
-
Ок. Нехай буде опитування, здійснене центром дослідження Center for Migration Research
-
Центр разумкова їх теж проводить. І за хйла 124% голосували теж колись, я не вірю в ці дослідження.
-
Дослідження робиться вже по здійстеним фактах.
23 Jan 2023, 01:02
578555/633106
6 minutes ago