(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
та в Чехии недвига космос стоит, вы че
-
А можеш гілку підсказати? «іміграція з Канади» немає такої☺️
-
ну так не 30. Я тому і запитав, бо теж у бік Чехії дивився і виглядало все гано поки не почав із податками(не фоп) розбиратися для себе і дружини і шукати ціни за житло. Я б на 30 років позику ніколи не брав, занадто багато ризиків. Я дивився у межах 10 років із даунтпейментом у 100к usd і виходить не дуже на мій погляд, хоча країна гарна
-
А що по медицині? Вона там наче теж не дешева.. я так розумію страхування від роботодавця якщо є то супер.
-
Чи є тут ті хто емігрували з Канади в Чехію? Як там ситуація з роботою?
-
На словах багато повернеться, а на ділі бере іпотеку в якійсь польщі, і роблять доументи щоб залишитись) Тому ці опитування до одного місця, як на мене
-
Мені 5 років магістра ХНУРЕ зарахували як мастера І 3 роки заочного магістра ІНЖЕКа зарахували теж як мастера
-
Проаналізувавши все що трапилося за останній місяць (інтервью - офер - зміна роботи), я зрозуміла, що тригером, який мене дуже бомбанув це була невинна фраза менеджера «Якщо трапилась помилка - це помилка всієї команди» Думаю - боже, як же важко бути менеджером, коли будь-який твій вислів може довести девелопера до сказу. Людина ж точно з благими намірами це казала (щоб teamwork та anti-blaming запровадити)