(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Лол, який сенс в цьому холіварі, хто вернеться, якщо війна ще не закінчилася, і не ясно чим закінчеться ?
-
Я не думаю что забитый фильтр может запах такой передать, я живу в доме на первом этаже и внизу есть бейсмент.там когда соседка втыкала менять фильтр проблем таких не было. Ну к примеру если постоять у счётчика газа на улице, то иногда можно почувствовать запах газа.
-
стопудово, і в Україні треба було мати хайлевел софтскіли щоб керувати добре, і в ковід і в війну, а тут з цими нєженками взагалі мінне поле.
-
Мне лично - вакансий на Python не хватает))
-
Але мені цікаво, як от в таких ситуаціях - хтось (наприклад ПМ чи замовник) каже щось, з чим ти радикально не згоден, і ти вважаєш що це дічайша дічь, наприклад: - QA не потрібні, це зайві люди на проекті - Бонусів ми не даєм, бо навіщо нам люди, яким для мотивації потрібні гроші - Ми не візьмем цього кандидата, бо я не беру на роботу людей з знаком зодіака діва (реальний кейс) Спорити з тим хто таке сказав - сенсу нема. Промовчати і подумати “капець ти ідіот, шо я тут роблю?” - можна, але згодом ці відносини псуються. Спробувати задати питання і прояснити чому він/вона так вважає - виходить, оптимально, бо це спроба найти порозуміння
-
ну от я кажу - у нас декілька людей демотивовані, можливо це повязано з фінансовими причинами, раніше у нас була програма розвитку коли ми людині давали якісь цілі на півріччя і якщо він/вона достиг цих цілей (якийсь курс пройшов чи доклад зробив) то ми добавляли до ЗП пару сот доларів, це було і цікаво і якби стимул людині розвиватися - навіщо нам люди яким треба давати гроші щоб вони розвивалися (думаю ну ок, а те що вони сидять демотивовані - це тіпа краще)
-
шкода що я не Lead Product Designer поки що) але може тут такі є😉
-
кроме бреда конечно
-
та ниче она не несёт)
-
навпроти мого входу до бейсменту - труби котла від сусідів виведені, і там дійно іноді перед запуском є запах газу. але не солоної риби 😆 може якимось чином від сусідів згори затягує повітря, хз