(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ви обидва один у одного нічого не відчуваєте, шариш
-
Вместо этого еще и обвиняет 😬
-
Это про эмпатию. Если человек не чувствует или видит боль людей которые его окружают это многое говорит о человеке.
-
www.cnbc.com/2024/10/17/aws-ceo-says-employees-unhappy-with-5-day-office-mandate-can-leave.html
-
перерізати всіх _____ вставте своє
-
чи там перерізати всіх сєпарів і тд
-
ми ж правда розуміємо що коли людина каже "хочу перерізати всіх рузких" то це насправді не буквально? ну типу ми відділяємо емоції від реальності?
-
очевидно що це емоційне питання, ми тут зараз не про математику говоримо мовою формул
-
і не треба дойобуватись до емоцій
-
за таке саджають
-
і тим більше не треба писати що там краще
-
Это когда ты воруешь не в карман, а в бюджет
-
ну цейво, не треба в ніякий луганськ їздити
-
це складне питання
-
це як?
-
То можна обговорити співпрацю
-
Добрий день! Мене звуть Ірина і я є представником Міжнародної освітньої компанії AVS і ми зараз в пошуках Проджект Менеджера для нової онлайн школи в Мексиці / Колумбії. Якщо Ви або Ваші знайомі мають досвід та в пошуках роботи, будь ласка, поділіться з ними цією вакансією! Станьте Керівником нової онлайн-школи в Колумбії / Мексиці Якщо ви: 👉 Знаєте українську / російську та іспанську мови на рівні B2+ 👉 Проживаєте в Колумбії / Мексиці 👉 Хочете реалізувати себе як драйвер і керівник онлайн-школи в Колумбії / Мексиці Тоді ця вакансія саме для вас! AVS — міжнародна 🌍 EdTech-компанія, основою якої є підписний продукт (власна IT-розробка), лідер з інновацій у сфері навчання бухгалтерів. 🌍 Ми працюємо на ринках: - Казахстану - Польщі - України І цього місяця запускаємо +1 країну, Бразилію! 📍 Ми шукаємо Проджект-менеджера для онлайн-школи в Колумбії / Мексиці + ви повинні фізично проживати в Колумбії / Мексиці. Основна вимога: знання іспанської 🇨🇴 мови на рівні від B2+ та досвід у запуску онлайн школи. Що пропонує компанія: ✅ Можливість заробляти $2.500–3.000 на місяць (ставка + KPI від результату). ✅ Графік роботи: Пн–Пт з 09:00 до 18:00 за колумбійським / мексиканським часом ⏰. ✅ Можливість працювати 100% віддалено 🏠. ✅ Перспектива стати повноцінним CEO та побудувати власну команду проєкту в майбутньому. 🎯 Приєднуйтесь до AVS, де на вас чекає сильна 💪 ціннісна команда, значний досвід в EdTech, крута 😎 аналітична маркетингова система AVS.IS, власна класна LMS і багато іншого. Детальніше з вакансією можете ознайомитись в гугл формі + залишити там свої дані і я з вами вийду на зв*язок! docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd4mY0Jr2WkYTEVFZgUiYPhGudJzzgcIDV_0yZCo6P9C3L_hA/viewform?usp=sf_link
-
а якщо я жидобандерівець
-
насправді, є люди які їдуть в окупацію, бо їм більше немає куди їхати
-
в мене у товариша в укр придумали місяць назад схему - в офіс ідуть тільки ті хто хуйово працює. І знаєте шо? по показникам останній місяць став рекордним по показникам виробітку олтайм ))
23 Jan 2023, 01:02
578890/642353
8 minutes ago