Добрий день!
Мене звуть Ірина і я є представником Міжнародної освітньої компанії AVS і ми зараз в пошуках Проджект Менеджера для нової онлайн школи в Мексиці / Колумбії.
Якщо Ви або Ваші знайомі мають досвід та в пошуках роботи, будь ласка, поділіться з ними цією вакансією!
Станьте Керівником нової онлайн-школи в Колумбії / Мексиці
Якщо ви:
👉 Знаєте українську / російську та іспанську мови на рівні B2+
👉 Проживаєте в Колумбії / Мексиці
👉 Хочете реалізувати себе як драйвер і керівник онлайн-школи в Колумбії / Мексиці
Тоді ця вакансія саме для вас!
AVS — міжнародна 🌍 EdTech-компанія, основою якої є підписний продукт (власна IT-розробка), лідер з інновацій у сфері навчання бухгалтерів.
🌍 Ми працюємо на ринках:
- Казахстану
- Польщі
- України
І цього місяця запускаємо +1 країну, Бразилію!
📍 Ми шукаємо Проджект-менеджера для онлайн-школи в Колумбії / Мексиці + ви повинні фізично проживати в Колумбії / Мексиці.
Основна вимога: знання іспанської 🇨🇴 мови на рівні від B2+ та досвід у запуску онлайн школи.
Що пропонує компанія:
✅ Можливість заробляти $2.500–3.000 на місяць (ставка + KPI від результату).
✅ Графік роботи: Пн–Пт з 09:00 до 18:00 за колумбійським / мексиканським часом ⏰.
✅ Можливість працювати 100% віддалено 🏠.
✅ Перспектива стати повноцінним CEO та побудувати власну команду проєкту в майбутньому. 🎯
Приєднуйтесь до AVS, де на вас чекає сильна 💪 ціннісна команда, значний досвід в EdTech, крута 😎 аналітична маркетингова система AVS.IS, власна класна LMS і багато іншого.
Детальніше з вакансією можете ознайомитись в гугл формі + залишити там свої дані і я з вами вийду на зв*язок!
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd4mY0Jr2WkYTEVFZgUiYPhGudJzzgcIDV_0yZCo6P9C3L_hA/viewform?usp=sf_link