(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ПМ не розуміє складність задачі добавити API ендпоінт - він ХЗ то складне чи просте
-
коли є 2 сеньора то вони ще якось можуть сказати “вася хуже працює, ніж петя” а коли є сеньор, мідл і джун - їм дуже важко зрозуміти хто як працює сеньор робить мало тасок? так мабуть в нього просто таски сложні (я як технарь бачу що вони ніфіга не сложні) мідл робить багато тасок - ну мабуть прості
-
Эти метрики есть
-
t.me/insiderUKR/85139 Це вже було, чи ще ні? P.S. apologies for the source
-
Типа когда распределяли, чтобы было эффективнее
-
Ну да. Мы инода давали синьору 2 и тоже было норм
-
зато оця ерунда про “сеньор каже 2 поінта, мідл каже 5 поінтів, значить ставим 5 поінтів і сеньор робить за день і чілить ще два дні” працює явно краще 😂️️️️️️
-
Ну что то явно не так там в общем)
-
я казала їм про еталонні задачі вони кажуть “”тут унікальний проект, тут це не буде працювати"
-
У нас была таблица с популярными СП на популярные задачи. ПМ сам может почти всегда знать на сколькос сложно + зная велосити может сам планировать что брать в спринт что нет
-
Ну это не правильно значит.
-
Щось думав в нього норм англійська
-
Цікаво як люди роблять apologies for the source розділяючи source від того що цей source постить 😁
-
Ух 250 повідомлень...
-
Ізі, то як зламаний годинник. Так і щіт сорси два рази на день постять щось правдиве. www.youtube.com/live/_mccJd85LlY?si=jbFoDhOlS-howk24
-
там не звичайна айтішка, у людей є прості показники шоб поміряти хто скільки зробив, так шо все реально)
-
спитала б “чому? тебе шось не влаштовує?”
-
Ми вже 3 рази про це говорили жеж) story points are NOT a measure of time, but a measure of complexity, which sometimes do and sometimes don't correlate with each other
-
А яка реакція повинна бути?
-
тепер у них суєта з панікою я пишу а ПМа не смутило що я на минулому 1-1 (два тижні тому) сказала що в мене співбесіди йдуть? відреагувала ніби я сказала “яка погода гарна сьогодні” я ще здивувалася що ноль реакціі
23 Jan 2023, 01:02
579063/634566
4 minutes ago