(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Цікаво як люди роблять apologies for the source розділяючи source від того що цей source постить 😁
-
Ух 250 повідомлень...
-
Ізі, то як зламаний годинник. Так і щіт сорси два рази на день постять щось правдиве. www.youtube.com/live/_mccJd85LlY?si=jbFoDhOlS-howk24
-
там не звичайна айтішка, у людей є прості показники шоб поміряти хто скільки зробив, так шо все реально)
-
спитала б “чому? тебе шось не влаштовує?”
-
Ми вже 3 рази про це говорили жеж) story points are NOT a measure of time, but a measure of complexity, which sometimes do and sometimes don't correlate with each other
-
А яка реакція повинна бути?
-
тепер у них суєта з панікою я пишу а ПМа не смутило що я на минулому 1-1 (два тижні тому) сказала що в мене співбесіди йдуть? відреагувала ніби я сказала “яка погода гарна сьогодні” я ще здивувалася що ноль реакціі
-
там була причина чому я сказала (щоб попередити що такий ризик є)
-
Але взагалі казати що ти ходиш по співбесідами погана практика
-
5 SP = 5 дней, погнали
-
Не сприйняли в серйоз :D
-
Цікаво, як це корелюється з відео з концерту вакарчука)
-
ні, про теперішню. ну представ тобі lead каже “я вже по співбесідам хожу” а ти така “ладно вернемося до теми нашого 1-1, як тобі погодка сьогодні?”
-
А так це ти про теперішню компанію, я думав про ту яка дала офер
-
тітушки
-
или в cars надо было
-
так по співбесідам корисно ходити навіть просто так. слухаєш питання, може щось новеньке повідають. та і потім на "справжній" співбесіді впевненіше будеш
-
Это сафари от Зеленского! Да, это просто украли человека и кинули его в багажник пикапа. Того пикапа, на который собирают всей страной.
-
Катран оценит
23 Jan 2023, 01:02
579075/641182
26 minutes ago