(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Чеченців стріляв?
-
Вони дадуть дозвіл коли русня просуниться на 500 км
-
Гнучкість політики: підтримують, але....
-
Оце так, виявляється, що поки клоуни здриснули Сивочолий захищав Київ 👍
-
Це так Я теж здивувався, як тут всі дякують по 15 разів за те що хтось виконав свою роботу)
-
І так, в Канаді всі ніжні, токсичний індивідуалізм
-
Нагадую 😁 Белый дом поддерживает план победы Зеленского.
-
Насправді друг з іншої компанії сказав що його постійно хвалять просто за те що він робить свою роботу і що бар very low тут
-
І мої 5 копійок. Виграти США війну в Іраку можна без мобілізації, виграти війну і рашки яка вже проводить мобілізацію і в рази потужніший потенціал - ні. Тому дуже перебільшено просто щоб було розуміння на їх каби + корейці ми - мобілізуємо жінок, чи знижуємо моб вік Війна це математика (Залужний)
-
ddinstagram.com/reel/DA8FFUoA4an/?igsh=aGpnMHVrYWkzMXY2
-
Просто нахіба вджобувати, якщо можна не вджобувати? Вам доплачують за це? Це ж наче очевидні речі 🤷♂ Тому тут всі на релаксі. Та і в Україні були такі, хто типу пишив хард, поки інші спокійно на 2-4 проектах без напрягу фулл тайм бабло стригли 😁
-
А в Україні не лячно було? Там прям впевнена була в результаті? Щастить, якщо так
-
Можна роками робити гівно, якщо замовника влаштовує. Знову ж таки, залежить від твоєї мотивації. Коли працюєш на дядю, то достатньо робити мінімум і все. В абсолютній більшості випадків нема ніякого сенсу оверперформити, бо це тобі не принесе ніяких бенефітіа
-
По цій причині мені тут до стоматолога ходити лячно. Бо ще скаже потім "ну, не получилось, буває"
-
Ну мне нравится делать хорошо. Плохая привычка для наемного работника
-
Але от особисто мені реально страшно було тільки в нью йорку в деяких місцях, тут ще є куди рости
-
Саме так. Бо всі роблять "на відчепись"😊
-
Чесно кажучи глянувши на торонто я теж подумав що дружина тут не виживе. Хоча мені подобаються скляні висотки і тд, але але
-
З паспортом або пр? Віддалена робота? Французьку треба вчити, класне місто...
-
Ну от потім комплейнять на роботу банків і сервісів 😅
23 Jan 2023, 01:02
579397/633570
41 minutes ago