(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
я в Україні знаходив в 2 містах де жив норм стоматологію, і в них був впевнений. зараз теж знайшов і зовсім не боюсь. піду скоро 2гу коронку ставити )))
-
Paint net?
-
Може хтось порадити просту і безкоштовну програму онлайн або під windows для редагування фото? Потрібно мати можливість легко вирізати людей з різних фото і зробити з них колаж на іншому фоні. Можна це і в Пейнті зробити, але там досить гемморно вирізати і працювати з декількома шарами😔
-
Привіт. В нашій компанії відкрилась позиція Graphic Designer. Це тимчасовий річний контракт. Працювати треба з офісу у North Vancouver. Дізнатись більше та податись на вакансію можна тут: www.linkedin.com/jobs/view/4051448727
-
pixlr.com/ шось таке може
-
gimp не простий, але безкоштовний
-
По темі безпеки, я десь казав вже, як безпечно відчуваю себе в КВ - сьогодні черговий раз помітив, шо люди, які йдуть забирати дітей зі школи, абсолютно буденно залишають 200баксові самокати і 300баксові коляски просто на тротуарі перед входом в ліс, через який є тропка до школи - це така невелика річ, але як на мене, показова в плані того, як люди себе почувають