(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Навіщо "знати" маршрут? Я жодного разу не їздив маршрутом бо здавав в іншому місці. Дивись очима, їдь куди інструктор каже та й годі. А в кінці інструктор подякувала за "безпечний проїзд" і норм. Пара лайфхаків я все ж застосував: 1. Виставив відображення поточної швидкості на панелі 2. Вдягнув бейсболки щоб інструктор бачила рухи моєї голови
-
До 3,3 мільйона українців можуть не повернутися додому з-за кордону За даними Центру економічної стратегії, станом на березень 2024 року 52,5% українських біженців планували повернутися в Україну. Однак реальна кількість тих, хто залишиться за кордоном, може становити від 1,3 до 3,3 мільйона осіб. 📊 Станом на червень 2024 року за межами України перебувало близько 5 мільйонів громадян. Основні причини неповернення: - Невпевненість у безпеці – 47% - Відсутність роботи – 31% - Недоступність базових послуг – 22% - Проблеми з якісною освітою для дітей – 15% чергове нерепрезантативне опитування: залишиться за кордоном від 1,3 до 3,3 млн - або простими словами та х@р його знає
-
Приймаючи до уваги які вони закони приймають і все більше наближаються до диктатури і такой самой хуєти як у параші - не повернеться ніхто.
-
В мене на попередній роботі була ситуація, замовник вирішив розірвати контракт з усією командою, це був аутстаф. Ну і звісно, зразу типу закрили доступ де тіки можна. Наш тімлід визвав на кол сто цієї компанії, видвинув йому пред'яву, що це за відношення, ми професіонали і все розуміємо, таке трапляється але робити такі речі це неповага. Ми закінчимо наш контракт як належить, без цих ось фішечок. Тому було соромно, і все повернули, і ми нормально допрацювали контракт, допомогли їм переїхати на нову платформу, зарелізили все що треба, і попрощались. Але так, ця херня бісить :(
-
Не ну падажжи, уголовка за фейки про мобилизацию
-
Мені допомогло знати маршрут, все індивідуально. Також вважаю що мені допомогло те що я поїхав здавати в Гамільтон. Була ситуація але інструктор не зарахувала її як мою помилку. Враховуючи що дається одна спроба (наскільки я знаю) то краще пєрєбздєть
-
Дяка
-
я таку косичку малював в клітинку