(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В мене на попередній роботі була ситуація, замовник вирішив розірвати контракт з усією командою, це був аутстаф. Ну і звісно, зразу типу закрили доступ де тіки можна. Наш тімлід визвав на кол сто цієї компанії, видвинув йому пред'яву, що це за відношення, ми професіонали і все розуміємо, таке трапляється але робити такі речі це неповага. Ми закінчимо наш контракт як належить, без цих ось фішечок. Тому було соромно, і все повернули, і ми нормально допрацювали контракт, допомогли їм переїхати на нову платформу, зарелізили все що треба, і попрощались. Але так, ця херня бісить :(
-
Не ну падажжи, уголовка за фейки про мобилизацию
-
Мені допомогло знати маршрут, все індивідуально. Також вважаю що мені допомогло те що я поїхав здавати в Гамільтон. Була ситуація але інструктор не зарахувала її як мою помилку. Враховуючи що дається одна спроба (наскільки я знаю) то краще пєрєбздєть
-
Дяка
-
я таку косичку малював в клітинку
-
Всі, хто зараз переїхав та планує переїжджати в Ванкувер або Калгарі, побачать, мабуть, зовсім не рекламний варіант другої половини осені. 👻🌧️❄️ Цього року прийшла те «атмосферна ріка», що дасть дощі у Ванкувері та сніг в Калгарі вже в понеділок. Гарна новина в тому, що це буває не дуже часто.
-
Та понятно что норм Я третий год в практически Ванкуверском климате живу, но чуть теплее - отлично вообще, хз чего дождя бояться)