(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Як воно може бути офіційно якщо нема органу хто міг би такі заяви робити
-
В мире Node.JS другого ничего нет кроме express (слава богу). Nest.js это Typescript надстройка над express которая просто привносит типизацию. Если разобраться, то можно даже роуты Nest.js внедрить в уже существующий express проект. Приходя на новую работу я уже заранее знаю, как оно все устроено с небольшими отличиями. И версий инструментов на бекенде не так много, чтобы теряться в них.
-
what
-
І хто цей офішіал хто має такий ауторіті
-
Редакс в реакті з самого початку використовує контекс
-
Есть офф определение этому слову
-
Бо люди різні речі мають на увазі коли кажуть «фреймворк»
-
А чого так?
-
Всього лиш типізацію приносить TS, а модульність, Dependency Injection, etc приносить саме NestJS, а експрес просто веб-сервер без нічого, так само потребує купу бібліотек і він не єдиний є як мінімум fastify
-
Так ти ж все одно береш ще нест, кнекс, сіквелайз, читаєш доки то них всіх
-
Чого? Розбивка дизайну на компоненти - це план
-
Там є ідея, правила, і белівс
-
a system of rules, ideas, or beliefs that is used to plan or decide something Окей, шо реакт не підходе сюди?)
-
Мені наприклад більше подобається купа маленьких бібліотек ніж один фреймворк, так як той «фрейм» потім заважає, не маштабується і обмежує
-
Тобто коли ти приходишь на новий проект, і тобі треба самому зрозуміти в яких папках знаходятся компоненти, в яких медіо, в яких api і так далі, це викликає незручність?
-
Нест раніше рекомендував TypeOrm, зараз рекомендують MikroOrm, Sequelize теж можна, але через рік буде щось крутіше і буде воно