(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Експрес мабуть назвали фреймворком бо там ще десь завалявся view layer, який я ніколи не бачив щоб використовували 😁
-
если запхнуть все те библиотеки реакта в одно репо и дать исчерпывающий мануал к - это будет фреймворк. так же и экспресс. возьми только 2-3 пакета и городи огород - будет то что люди делают с реактом :) по способу же разработки они абсолютно одинаковые. разные команды делают свое
-
Ще один співрозмовник «Голосу Америки» зауважив таке: «Я з Маккейном на Майдані познайомився. Хороший був дядько. Але чому нас не запитали, чи треба вулицю перейменовувати, чи ні?». Окрім виступу на Майдані, Маккейн запам'ятався українцям тим, що лобіював надання Україні летальної зброї. Сенатор помер 25 серпня 2018 року, наступного дня після того, як довгоочікувані «джавеліни» вперше проїхали Хрещатиком під час параду до дня Незалежності.
-
скоріше б воно муміфікувалось там :)
-
це запах одоранту, який додають до газу, бо газ не має запаху, смаку та кольору. Одорант (меркаптан) взагалі не має відчуватись у справній системі. Скоріш за все десь не тримають фітітнги або редуктор. Потенційно - це вибухо-небезпечна ситуація. і якщо це дійсно воно, це дуже пагубно вплине на здоров’я. для розуміння, в Україні додають близько 7г одоранту на 1000 кубометрів газу