(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
На сім'ю з 3 дорослих + 1 дитина скупляємось переважно в костко, я не рахував, але думаю близько 13к на рік виходить (і так, executive membership чудово себе окупає) Свинина 3 кг - це один великий борщ + одна каструля на потушити Фарш 3 кг - наліпити котлет, частину пару днів їсти, решту заморозити Форель 1.3кг - два рази поїсти 1 кг твердого сиру, і є й менше, dubliner наприклад по 400г пачка беру Бекон велика пачка днів на 10-12 Напівготову їжу теж беремо, фаршировані перці, shepherds pie, лазанья і тд Не таке воно там все велике)
-
Now we are talking
-
От чого там нема так це смачних голубців, доводиться в zehrs за ними їхати
-
це у вас тут був сеанс некромантії чи некрофілії?))
-
Так, я думаю, не вистачає. Якось розповідала про свою колегу з Калгарі приблизно такого віку як ця дівчина, вона вже має більше 10 юнітів та це все не такий легкий та швидкий бізнес. Має бути ще хтось там, знов клікбейт якийсь. Бо якщо все показувати, дивитись не будуть
-
Привіт всім! Зараз роблю тестове завдання. Потрібно зробити to-do list на next з купою простого функціоналу. Сказали обрати state manager на свій розсуд. Що б ви обрали? Обрати context, redux, mobx чи щось, що зараз модно?
-
та напевно redux найсейвовіший варіант