(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
це у вас тут був сеанс некромантії чи некрофілії?))
-
Так, я думаю, не вистачає. Якось розповідала про свою колегу з Калгарі приблизно такого віку як ця дівчина, вона вже має більше 10 юнітів та це все не такий легкий та швидкий бізнес. Має бути ще хтось там, знов клікбейт якийсь. Бо якщо все показувати, дивитись не будуть
-
Привіт всім! Зараз роблю тестове завдання. Потрібно зробити to-do list на next з купою простого функціоналу. Сказали обрати state manager на свій розсуд. Що б ви обрали? Обрати context, redux, mobx чи щось, що зараз модно?
-
та напевно redux найсейвовіший варіант
-
Є схожа історія про дівчину з Флоріди, Українку доречі, яка теж типу за декілька років має цілий автопарк суперкарів під сдачу, в інстаграмі успішний успіх, але теж чомусь про папіка забула розповісти, я то знаю що і як там )ось www.instagram.com/angelinas.garage/
-
так,вона забула про папіка якого знайшла десь на ешлі медісон, який все це купив. А історія гарна, так )))
-
Трамп угрожал путину ударом по Москве, если бы тот продолжил агрессию против Украины, - WSJ. "Владимир, если ты будешь преследовать Украину, я ударю тебя так сильно, что ты даже не поверишь. Я нанесу удар прямо по центру чертовой Москвы" - пишет издание. Украина 24/7
-
У росії забили молотками начальника штабу російської авіаційної ескадрильї Дмітрія Голєнкова. Ця мразота була причетна до удару по торговому центру «Амстор» у Кременчуці. Тоді загинули 22 людини. Також Голєнков відповідальний за ракетний удар по житловому будинку в Дніпрі у січні 2023 року, коли загинули 46 людей Мінус дуже жирна мразь, гори у пеклі
-
useState/useReducer + context