(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так, я думаю, не вистачає. Якось розповідала про свою колегу з Калгарі приблизно такого віку як ця дівчина, вона вже має більше 10 юнітів та це все не такий легкий та швидкий бізнес. Має бути ще хтось там, знов клікбейт якийсь. Бо якщо все показувати, дивитись не будуть
-
Привіт всім! Зараз роблю тестове завдання. Потрібно зробити to-do list на next з купою простого функціоналу. Сказали обрати state manager на свій розсуд. Що б ви обрали? Обрати context, redux, mobx чи щось, що зараз модно?
-
та напевно redux найсейвовіший варіант
-
Є схожа історія про дівчину з Флоріди, Українку доречі, яка теж типу за декілька років має цілий автопарк суперкарів під сдачу, в інстаграмі успішний успіх, але теж чомусь про папіка забула розповісти, я то знаю що і як там )ось www.instagram.com/angelinas.garage/
-
так,вона забула про папіка якого знайшла десь на ешлі медісон, який все це купив. А історія гарна, так )))
-
Трамп угрожал путину ударом по Москве, если бы тот продолжил агрессию против Украины, - WSJ. "Владимир, если ты будешь преследовать Украину, я ударю тебя так сильно, что ты даже не поверишь. Я нанесу удар прямо по центру чертовой Москвы" - пишет издание. Украина 24/7
-
У росії забили молотками начальника штабу російської авіаційної ескадрильї Дмітрія Голєнкова. Ця мразота була причетна до удару по торговому центру «Амстор» у Кременчуці. Тоді загинули 22 людини. Також Голєнков відповідальний за ракетний удар по житловому будинку в Дніпрі у січні 2023 року, коли загинули 46 людей Мінус дуже жирна мразь, гори у пеклі
-
useState/useReducer + context
-
>> Не треба робити більше за всіх, робіть Good enough я сіла проаналізувала всі свої колишні роботи і зрозуміла що зараз в мене найслабша команда з усих що були, то в такому разі не тобі треба спускатися до їх рівня і деградувати, а шукати команди де люди будуть +/- твого рівня (а оптимально щоб там були люди від яких ти сам вчишся). скоріш за все при еміграціі вона (ваша знайома) пішла на даунгрейд і вона overquialified для позиції
-
Дуже прикро за дівчину, і взагалі якось дивно було би чути причину звільнення «багато працює», мабуть все ж хтось чогось не договорює про реальну причину звільнення бо це виглядає тупим піздєжом по типу - «я працювала за всіх а вони мене звільнили як трудягу, собаки неблагодарні». Такого не буває, ви вже вибачте. З особистого канадського досвіду, не на одній вже роботі, люди котрі роблять мало - зазвичай получають мало бонусу (якщо таки взагалі є). В той час як мої колеги жалілися що їм дали $1к бонусу і 3% до ЗП, мені в той час докидували $45к бонусу і 10% ЗП, і такий тренд не на одній роботі.
-
💀 Молоток справедливості ― на росії ліквідовано воєнного злочинця дмітрія ґолєнкова ✔️ Вранці 20 жовтня 2024 року у яблуневому саду села супонєво під брянском на росії знайшли труп воєнного злочинця ґолєнкова дмітрія владіміровіча. 👤 ґолєнков ― пілот 52-го важкого бомбардувального авіаполку вкс рф (в/ч 33310), який базується на аеродромі «шайковка» та має на озброєнні бомбардувальники Ту-22М3. 🫡 Воєнний злочинець обіймав посаду начальника штабу російської авіаційної ескадрильї. ❗️ Причетний до ракетних ударів по українських цивільних об’єктах, зокрема по торговому центру «Амстор» у місті Кременчук Полтавської області. У момент атаки 27 червня 2022 року в ТЦ перебували близько 1000 людей. Внаслідок воєнного злочину тоді загинуло 22 людини, десятки отримали поранення. ❗️ Також ґолєнков відповідальний за ракетний удар по житловому будинку в Дніпрі 14 січня 2023 року, коли загинуло 46 цивільних українців, серед них ― 6 дітей. ☑️ Тіло російського воєнного злочинця дмітрія ґолєнкова виявили з множинними травмами голови, заподіяними, ймовірно, молотком. ☝️ ГУР МО України нагадує ― за кожен воєнний злочин буде справедлива відплата. 🇺🇦 Слава Україні! ГУР в інших соціальних мережах: 🔹Facebook 🔹YouTube 🔹 Viber 🔹Instagram 🔹Twitter 🔹 Threads 🔹 WhatsApp🔹 Telegram Bot 🔹 TikTok
-
Щось не сильно це їй допомогло. Як показали праймеріз, лохторат там не сильно радий фінансувати зі свого карману чергові війни фіг-зна де. При чому тренд в демократів аналогічний.
-
www.reddit.com/r/pics/comments/1g88apd/it_was_all_staged_trump_did_not_work_mcdonalds/