(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
У росії забили молотками начальника штабу російської авіаційної ескадрильї Дмітрія Голєнкова. Ця мразота була причетна до удару по торговому центру «Амстор» у Кременчуці. Тоді загинули 22 людини. Також Голєнков відповідальний за ракетний удар по житловому будинку в Дніпрі у січні 2023 року, коли загинули 46 людей Мінус дуже жирна мразь, гори у пеклі
-
useState/useReducer + context
-
>> Не треба робити більше за всіх, робіть Good enough я сіла проаналізувала всі свої колишні роботи і зрозуміла що зараз в мене найслабша команда з усих що були, то в такому разі не тобі треба спускатися до їх рівня і деградувати, а шукати команди де люди будуть +/- твого рівня (а оптимально щоб там були люди від яких ти сам вчишся). скоріш за все при еміграціі вона (ваша знайома) пішла на даунгрейд і вона overquialified для позиції
-
Дуже прикро за дівчину, і взагалі якось дивно було би чути причину звільнення «багато працює», мабуть все ж хтось чогось не договорює про реальну причину звільнення бо це виглядає тупим піздєжом по типу - «я працювала за всіх а вони мене звільнили як трудягу, собаки неблагодарні». Такого не буває, ви вже вибачте. З особистого канадського досвіду, не на одній вже роботі, люди котрі роблять мало - зазвичай получають мало бонусу (якщо таки взагалі є). В той час як мої колеги жалілися що їм дали $1к бонусу і 3% до ЗП, мені в той час докидували $45к бонусу і 10% ЗП, і такий тренд не на одній роботі.
-
💀 Молоток справедливості ― на росії ліквідовано воєнного злочинця дмітрія ґолєнкова ✔️ Вранці 20 жовтня 2024 року у яблуневому саду села супонєво під брянском на росії знайшли труп воєнного злочинця ґолєнкова дмітрія владіміровіча. 👤 ґолєнков ― пілот 52-го важкого бомбардувального авіаполку вкс рф (в/ч 33310), який базується на аеродромі «шайковка» та має на озброєнні бомбардувальники Ту-22М3. 🫡 Воєнний злочинець обіймав посаду начальника штабу російської авіаційної ескадрильї. ❗️ Причетний до ракетних ударів по українських цивільних об’єктах, зокрема по торговому центру «Амстор» у місті Кременчук Полтавської області. У момент атаки 27 червня 2022 року в ТЦ перебували близько 1000 людей. Внаслідок воєнного злочину тоді загинуло 22 людини, десятки отримали поранення. ❗️ Також ґолєнков відповідальний за ракетний удар по житловому будинку в Дніпрі 14 січня 2023 року, коли загинуло 46 цивільних українців, серед них ― 6 дітей. ☑️ Тіло російського воєнного злочинця дмітрія ґолєнкова виявили з множинними травмами голови, заподіяними, ймовірно, молотком. ☝️ ГУР МО України нагадує ― за кожен воєнний злочин буде справедлива відплата. 🇺🇦 Слава Україні! ГУР в інших соціальних мережах: 🔹Facebook 🔹YouTube 🔹 Viber 🔹Instagram 🔹Twitter 🔹 Threads 🔹 WhatsApp🔹 Telegram Bot 🔹 TikTok
-
Щось не сильно це їй допомогло. Як показали праймеріз, лохторат там не сильно радий фінансувати зі свого карману чергові війни фіг-зна де. При чому тренд в демократів аналогічний.
-
www.reddit.com/r/pics/comments/1g88apd/it_was_all_staged_trump_did_not_work_mcdonalds/
-
Трамп на півгодини влаштувався у McDonald's. Кандидат у президенти США посмажив картоплю, а потім заявив, що "пропрацював на 15 хвилин довше Камали Гарріс". Гарріс згадувала, що у студентські роки підпрацьовувала у фастфуді. Надіслати новину ❤️ Підписатись TikTok 🛑 Instagram🛑Facebook 🛑 Viber
-
They’re eating the nuggets.They’re eating the quarter-pounders.