(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
економіка летить в прірву +100% найбільші компанії, unemployment rate менше 4% gdp теж норм росте ніби попри всі світові проблеми. Прикол в тому що з трампом не треба черріаікати щось одне: - they eating the cats they eating the dogs - факти та хз нема якихось зловлених південнокорейців - україни не існує - всі ці гарні церкви знищені -самарі думок про путіна/росію: путін крутиий чувак, він молодець, він мій друг - Україна винна у війні - зеленський торгує повітрям і постйне перебільшення сум допомоги. - з останнього трамп зізвонювався з путним вже після закінчення строку президенства, зокрема в час коли респи 6 місяців блокували допомогу Україні - німеччнна далі будує вугільтні ТЕц Це так з памяті що я згадав, блін є цілі сайти які роблять фактчекінг ще з чаcів його президенства. прикол в тому що ви скачете з одного факту на інший без якихось пруфів і дуже розмито ставите все під сумніви. така дискусія з вам не має жодного сенсу. пс про гречкосія маска забув
-
Камала на противагу збрехала аж 1 раз
-
Не готове 2кг велика коробка заморожених presidents choice, дві години в духовці чи шось таке, дуже непогані
-
Де ти там еліти бачив ? Шайка дрібних рішал, і консомольці з 90х. Хоча якщо люди досі слухають клоунів, на яких немає де клейма ставити, типу Портнікова, Гордона, чи Бутусова якого, то значить заслужили
-
Дякую
-
Я тут бачу трохи маніпуляції 1, 2) треба враховувати інфляцію 3) то результат закінчення ковіду/карантину/вотевер