(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А в чому гумор?
-
вітаю Калгарі зі снігом)
-
wait a minute.... ти не дивився саус парк???
-
businessua.com/finance/100596kartki-monobank-stanut-nediisnimi-do-kincya-cogo-roku.html
-
Жаль, що він розтопиться скоро) Цікаво, коли тут прийнято починати Різдво святкувати)
-
я пробував у Португалії і в Канаді - через nfc моно не зчитувало (навіть фізичну чорну картку)
-
Що ви, зливаєте свої біткоїни? майже 70к торкнулись
-
Я схоже зіпсувала екзамен дівчині з Індії. Вона в мене кров брала, але дуже незграбно почала, прям боляче руку перетягнула і т п. А канадійка дивилась стояла і нотатки робила. Я попросила канадійку щоб вона це зробила. Але схоже хтось завалив тест 😐
-
намагався дивитись свого часу, але мені не зайшло. Мені до вподоби тонший гумор, хоча б на рівні Сімпсонів чи Футурами
-
good job!
-
чи навпаки... я колись натрапляв на таке
-
є такі сайти, які скролиш, і заголовок вікна міняється, а лінка залишається та сама
-
є таке. якщо норм зроблено, то урла змінюється відповідно до розділу, який ти дивишся
-
Взагалі здається наші картки через nfc не працюють в Європі. В мене з жодної картки не вийшло. Тільки коли фізично вставити
-
Ехх пригадую мені один знайомий в 22-гому писав типу дивися твій біткоїн вже по 18, що ти зливаєш його. А я тоді тільки докупив іще))
-
Прикольно
-
читав, що з португалії в іспанію їздили знімати гроші по НФС, але не знаю з якого банку картки. + в португалії були якісь мутні банкомати, в яких можна було знімати, але я читав відгуки, що то скам, і потім гроші ще чи зникають, чи просто списуються, але не видаються :)
-
ми вчора в футболках ходили +20)
-
ну і нема чого, медицина це доволі серйозно, ніхто не захоче отримати complaint / legal action через студента
-
я жив в Іспанії і в мене з жодного укр банку по нфс не знімалося. Я хз може то банкомат такий був там. Я не намагався шукати якийсь інший так як самі картки в мене були.
23 Jan 2023, 01:02
Post 580456 of 624375
4 minutes ago