(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Про ліваків база з мемасів)
-
А по суті?
-
Норм позиція 💪😁
-
Та я якраз гуглив і скинув вам графіки, Макс загуглив ціни нерухомості
-
Хтось хочуть бачити +100 стоку буде бачити.
-
Брехня 🙈🫥
-
Давайте, але я не буду. Я забув що тут немає сенсу сперечатись бо у всіх своя правильна думка, а загуглити влом.
-
По суті чого? я скинув статистику основних показників - це брехня. Чому - та хз бо ви так сказали. Побіг писати докторську дисертацію по економіці штатів щоб ви черговим пафосним "є брехня є велика брехня а є статистика" казали знову шукати пруфи що рептилоїдів не існує. Давайте може ви будете доводити свої слова чимось більшим ніж загальними фразами?
-
Ситуація трошки краща ніж в Канаді, але не сильно
-
Це геть не те саме що у два рази
-
Гулять по конкретним містам. Десь в глуші воно майже не змінилось, в великих містах де більшість населення живе цифри тринда
-
32%
-
Реально зараз сісти шукати в інтернеті статистику що там було в штатах скільки будинків купували скільки бургерів. Краще піти поїсти
-
Ви звісно вищі того щоб свої слова доводити. Ну що ж так тут ніхто й не просвітить на що треба звертати увагу щоб не вестись на найбільшу брехню у вигляді оф. статистики
-
Сьогодні
-
У нас 24 було)
-
Може ви політолог Трампа? Так гарно накинули без жодних фактів і змусили нас шукати пруфи, і спростування Ну або вас адміни найняли щоб чатік розігрівати 😁
-
так, в інтернеті завжди хтось неправий 🥲
-
Та хз думаю це в мене якийсь фетиш 😁, інколи виривається
-
Допомогає розвивати навики проїзду зайцем
23 Jan 2023, 01:02
580522/641350
11 minutes ago