(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так, у нас в Білій Церкві все є, приїжджайте😀
-
Гарна спроба, ТЦК
-
За хлопцями від 25 до 60 бігають, роботу пропонують.
-
А де я писала про «рвати дупу»? Я про те, що якщо добре працюєш, то це має гарні наслідки і плюшки, а не оце усе «Ой мене з банку вигнали за оверперфлрманс». Як то кажуть, «і ви кажіть» І до чого тут 10 років, це істина в останній інстанції значить чи що😀
-
А робота є?)
-
Ми тут вже два дні без гавернменту живемо, бо голосів не хвата😭
-
Ну не все ж зелене, треба й біле якось
-
Точно це ж демократичний штат😁,
-
Зараз скаже сієтл не показник, бо...
-
Недавно в Ванкувері велика собака загризла малу собаку на очах в людей. Власниця давай втікати. Люди наробили фото, слідували і знімали відео, як та втікає. Толку - 0. Ніхто не впізнав, нікого не найшли
-
У нашего кота есть. Но я так понимаю многие на это клали или не везде это есть
-
По идее у собаки должен быть жетон с ID. По жетону можно найти владельца.
-
Пиздец же. Это не ок
-
Кажуть зараз трохи еджизм ввели - тільки до 50. Але це тема для іншого чату 😁
-
Мудаки всюди є, і тут теж. В Монреалі науки сім напала собака - то там визнали 911 і там поліція все зареєструвала
-
Мені теж кров брали дуже невдало. Лікар, не медсестра. А от анестезії двічі робила і прямо дуже професійно і гарно
-
Хто каже?
-
По жетону можна найти, якщо собака і господар не втікли... :)
-
Ну це неправда. Або в різних областях по-різному. Знаю двох щойно недобровільно мобілізованих, 56 і 58 років
-
I’m so excited now i just received my profits of $10,117.16 with a startup capital of $1000 i can at least pay my bills and take good care of my family.Thank you Stefan James you have brought happiness to me and my family, what you have done for me, i will tell the world about your good work. 👇👇👇👇👇👇 Join And Make Good Profit Join And Make Good Profit
23 Jan 2023, 01:02
580558/641242
about an hour ago