(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
🔸Акція🔹 Купуй нашу продукцію, збирай функції та знаходь баги. Не втрачай свій шанс отримати портативний Chromebook та інші винагороди!))
-
✈️📦 У нас неймовірна новина! Наша авіакомпанія Supernova Airlines отримала дозвіл на чартерні рейси всередині ЄС Тепер маємо дозвіл від Агентства з авіаційної безпеки Європейського Союзу на здійснення комерційних рейсів у небі Європи. Це важливий крок, адже тепер ми зможемо виконувати чартерні рейси всередині ЄС, а отже ще швидше доставляти ваші посилки! Наразі триває фінальна підготовка до запуску польотів. 🛫Supernova Airlines стратегічно націлена на далекомагістральні рейси з США до Європи та з Китаю до Європи. Нагадаємо, у травні 2023 року компанія здійснила свій перший авіарейс за маршрутом «Рига – Жешув – Рига» на літаку ATR 72. 18 вересня 2024 року відбувся перший рейс на власному Boeing 737-800SF під прапором України 🇺🇦 🌟 Нова пошта
-
самый необычный способ пушить в репозиторий
-
Я ще пам'ятаю їх зовсім маленькими, як швидко ці новіпошти ростуть 😭
-
amazon в україні скоро ✨
-
скоріше б skyup почали десь літати. у мене там тисяча баксів на рахунку зависла
-
офігіли )
-
з останнього, купував камеру в березні, а коли прийшла то вони дропнули ціну на 200кад, то я попросив різницю, мені віддали. 3rd party seller
-
ну де-юре чи де-факто, але отаке
-
хз чи заборона. може через страховку не літають
-
так дивно, в мене завжди позитивний експірієнс, навіть іноді знижку давали
-
ну тобто право отримано, це дуже кльово, але заборона на польоти нікуди не дівалась
-
і наче документи реально є, але це ще нічого не означає
-
✈️Літакам Нової Пошти дозволили літати до Львова та Києва. Отримано право на експлуатацію повітряних ліній: Львів–Прага–Львів та Київ–Прага–Київ. На обох напрямках передбачено по 7 рейсів на тиждень. Україна 24/7
-
там є нахрюк отакий
-
з неньки не літають :(
-
Йой навіть не знаю що краще(( Для мене амазон не дуже. Перевантаженний інтерфейс. Сапорт це взагалі якась клоака, можуть скіпнуть тебе або постійно перекидати до іншого
-
вот канадцы удивятся когда узнают про наложенный платеж
-
О, вже скоро. Нова схема виїзду з неньки. Місце в багажнику відділенні $5000
-
мені кілька разів принесли не туди товар (ігнорували delivery instructions) - подав двічі комплейн на недоставлений товар. Робили фул рефанди, і чомусь тепер стали читати інструкції :)
23 Jan 2023, 01:02
580598/634541
2 minutes ago