(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну тобто право отримано, це дуже кльово, але заборона на польоти нікуди не дівалась
-
і наче документи реально є, але це ще нічого не означає
-
✈️Літакам Нової Пошти дозволили літати до Львова та Києва. Отримано право на експлуатацію повітряних ліній: Львів–Прага–Львів та Київ–Прага–Київ. На обох напрямках передбачено по 7 рейсів на тиждень. Україна 24/7
-
там є нахрюк отакий
-
з неньки не літають :(
-
Йой навіть не знаю що краще(( Для мене амазон не дуже. Перевантаженний інтерфейс. Сапорт це взагалі якась клоака, можуть скіпнуть тебе або постійно перекидати до іншого
-
вот канадцы удивятся когда узнают про наложенный платеж
-
О, вже скоро. Нова схема виїзду з неньки. Місце в багажнику відділенні $5000
-
мені кілька разів принесли не туди товар (ігнорували delivery instructions) - подав двічі комплейн на недоставлений товар. Робили фул рефанди, і чомусь тепер стали читати інструкції :)
-
jobs.lever.co/NoibuTechnologies/a4fabfc9-ba65-4b20-93d6-bbd9c33204f1?lever-via=L9OlUPQdIW&lever-social=job_site
-
Не прийшов товар до комірки або сп..ли, хз. Так вони майже 2 місяці виносили мізки поверненям грошей. Будка була їхня, вони не змогли знайти ордер, потім казали шо ми отримали. Та і знайомим теж багато негативу було
-
В Львові в принципі можна їх садити. Там якщо тривога то за 5 хвилин він вже злетить
-
пробувала до нас noibu.com/careers ?
-
є в ужгороді аеропорт буквально прямо на кордоні зі словаками, але чомусь його не юзають
-
ну і права на повітряні лінії не безкоштовно дають. для чого їм право, за яке треба платити, але не користуватись?
-
Назва у вас 🔥🔥🔥:) з натяком
-
з amazon.es і amazon.de теж проблем не було. з німеччини осушувач повітря в португалію привозили швидко і не побитий. амазон же не тільки в америці є. до України ближче з європейських
-
Не впевнений, чи підійде, Staff Product Manager in Genesys
-
Круто!
-
Не уявляю які там важелі задіяли для цього дозволу...
23 Jan 2023, 01:02
580609/641462
4 minutes ago