(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
за гроші ментал хелс не купиш хоча я думаю як більше получати можна хоча б клінінг наймати бо уборка мене доканує остаточно (після роботи) тобто хелс не купиш. а вільний час купиш
-
Цікаво яка заруба буде між амазоном і розеткою
-
Ни слова про хорошую сумму денег для ментал хелс 🥲
-
100% Але все ж таки цікаво, а де не козли в Україні працюють? Їх послугами хтось же користується крім прокурорів і політиків. Бо як новини не почитаєш, то абсолютно всюди корупція 🤷♂
-
а шо якщо відео з камерою це те що додає мені стрес, бо менеджер ще більше в стресі і ви такі обоє
-
Система ж
-
Ну если я переживаю постоянно что у меня недостаток денег. Дадут больше я не буду переживать.
-
А якби ловили і зараз не деяких а реально усіх, кохання було б 24/7 і новини про це летіли б щопівгодини
-
Ще з радянського союзу і по 2024 все всім було ок
-
Хтось цей відос із собакою з мінами бачив? Я щось пропустив
-
До чого тут я? Я намагаюсь мінімізувати відносини з державою. Саме з цих причин. Якщо ви хочете чогось добитися від держави, що ви будете робити у тих випадках що ви написали?
-
Цікава система. Ви собі теж зробили інваліда? Чи може хоча б чорнобильське посвідчення? Або учасника бойових дій? Якщо ні, то чому "система" на одних впливає, а на інших - ні?
-
Це як зробити монополію з лобі на верхах і жалітися що альтернатив нема/нічо не міняється.
-
Перестанеш переживати тільки тимчасово. Дуже скоро грошей знову не вистачатиме
-
"Там"- так, я про це і пишу, згоден.
-
Ну то озвучте.
-
Там якась європейська собака, не бостонська
-
Нє, він там каже що про це своєму подкасті розповідав, але там багато штук і багато годин
-
оверкіл
-
робособак на свинособак витрачати шкода
23 Jan 2023, 01:02
580635/635722
4 minutes ago