(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Цікава система. Ви собі теж зробили інваліда? Чи може хоча б чорнобильське посвідчення? Або учасника бойових дій? Якщо ні, то чому "система" на одних впливає, а на інших - ні?
-
Це як зробити монополію з лобі на верхах і жалітися що альтернатив нема/нічо не міняється.
-
Перестанеш переживати тільки тимчасово. Дуже скоро грошей знову не вистачатиме
-
"Там"- так, я про це і пишу, згоден.
-
Ну то озвучте.
-
Там якась європейська собака, не бостонська
-
Нє, він там каже що про це своєму подкасті розповідав, але там багато штук і багато годин
-
оверкіл
-
робособак на свинособак витрачати шкода
-
можливо, вирвано з контексту, і він до цього каже "а уявіть, як класно було б, якщо: " :)
-
Щодо чому-тому що корито і кругова порука. Тому що культ красивого життя. Панування.
-
Русня буде так казати в суді
-
Вгадайте які
-
Я ніколи не чув щоб убивці в суді казали що то суспільство винувато у тому що вони вбивали.
-
youtu.be/gQi0qvouzxc?si=OwTC4vlWAQp0tYIU
-
Різні можуть бути причини. Я думаю це наслідки дефіциту та інших економічних обставин СРСР, які змушували шукати шляхи "вирішення питань" поза нормами права і моралі. В Канаді схожі явища називаються нетворкінг, а в США лобізм
-
О, тепер записуєш мене в трампісти, вимальовуючи для навколишніх образ тупого доходяги) тупа маніпуляція) така ж сама як у наших керманичей, які звалюють причини корупції на суспільство а не свою жадібність.
-
Нужно жесткие законы, мониторинг и исполнительную не коррупционную власть. Это сложно сделать со старыми кадрами
-
Рыба гниет с головы. Надо начинать сверху искоренять, примером. Снизу ничего не подучится
-
Ок. Це розмова того гатунку як вчора з любителем Трампа була 😁 Думаю не варто продовжувати
23 Jan 2023, 01:02
580646/634700
23 minutes ago