(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Яким саме людям? То ж ФАБ пише 🤷♂
-
Привіт, я десь бачив доставку української їжі, де можна було заказати одразу на тиждень, але загубив лінк. Хто знає про таке?
-
Хз, чисто на харизмі хлопців акторів виїхали, як на мене... Краще 90% контенту нетфліксу, але 5/10 як на мене🤷♂
-
ще не подавався нікуди, і не знаю своїх балів. Хай падають, коли я вже буду в пулі :)
-
"Щас уволим всех военкомов и будет хорошо"
-
До речі там же когось мали в повному складі відправити на фронт, а потім щось забулось якось
-
t.me/uaitincanada/98160/643817
-
Ти серйозно вступив у дискусію про мсек а потім вирішив скинути про це новину? 😁
-
Зі скріншотом указу
-
Не бачив все. До того ж це лачен.
-
О, може то і пояснення. Я трохи застав то.
-
розумію, я цього всього не застав і тому це виглядає смішно
-
В мене дуже негативне враження від Люксембург-Люксембург. Якийсь повний треш, який висвітлює всяке гівно, шо в нас було в 90-х: тіпочки, розборки, хамство і купу інших негативних штампів... Було дві думки після перегляду: - нафіга я витратив свій час на то - якого фіга нас малюють такими?
-
Давно вже Roblaws його називають
-
Відправили. Але не всіх і не на фронт. Тільки кращих і в Монако 🤝
-
и тирамису порционное. это вообще как наркотик. весь дом в стеклянных стаканчиках 😁😁
-
пармезан и я не беру. но беру сильно дешевле мясо, курицу и яйца на пару недель вперед. и хот год за 1.50 как мастхэв на каждую поездку😁
-
Хто які страви порадить з жолудів? Бо у нас тут зараз сезон 😊
-
знаешь, тут они сладости готовить не умеют. я сладкоежка очень, но тут сладости вызывают тоску. езжу в украинский магаз за наполеоном
-
Головне не втрачати голову, коли бачиш великі упаковки солодощів😅
23 Jan 2023, 01:02
580721/633570
about an hour ago