(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а щоб я знала, це все що можна придумати чому навіть не відмовляють…
-
Які саме фільтри? Перерахуйте обовʼязки на кожній позиції, напишіть, що worked as data engineering professional чи щось таке. Я багато бачу резюме, де позиції і досвід ну ніяк не підходять до вимаганих у вакансії, а люди все одно шлють, типу і так піде.
-
Тут срачі кожен день. Он мене взагалі качка трампістом асоціювала зненацька. Як приклад.
-
Я роблю як роастбіф, але с бізона
-
Перестав купляти лосося і перейшов на свинину)))
-
щодо фільтрів, я думаю тут мається на увазі стандарти ATS, на жаль європейський та американський ринки зараз активно використовують цей AI інструмент при скринінгу резюме спробуйте прогнати своє сіві через цей ресурс, він запропонує приблизні шаблони та згідно посади який краще опис досвіду, навичок зробити створити резюме там платно, щось 2-3 доллари, але без проблем можна взяти рекомендації і зробити безкоштовно за такими ж шаблонами в canva www.myperfectresume.com/resume/ats-resume-checker?utm_source=google&utm_medium=pmax&utm_campaign=16652113148&utm_term=&network=x&device=c&adposition=&adgroupid=&placement=&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwmt24BhDPARIsAJFYKk1dan8u08LoPUVl8d4lP0H8eUvjfZjWAHZBNFH5AOIlnrJEJfu2lR8aAuX5EALw_wcB
-
А що за тирамісу?
-
я вже писав, що не тебе t.me/uaitincanada/98160/643859
-
Цукровий десерт з Костко, який всі купують через те, що там нашару 6 склянок дають. Я один раз спробував - від Тірамісу тільки назва
-
www.theatlantic.com/politics/archive/2024/10/trump-military-generals-hitler/680327/
-
Грошей меньше стане, буде похуй)
-
у мене психологічна травма, я бачила як свиней ріжуть - не можу їсти свинину
-
Те продают 6 грязных стаканов?
-
місцевим подобається. Їм чим солодше, тим краще 🤮
-
Наприклад фарш з куриці в двічі дорожче ніж свинина
-
А вона суттєво дорожче
-
та курицю в основному ) дитині індюшку
-
на роботі дали задачу, треба швиденько в"їхати
-
може хтось порекомендувати гарні курси\матеріали по го?
-
Як на мене гуд але з іншими смаками треба дуже обережно щоб не взяти з herbs. Я їх зварив. Відчув на смак жорстке мило. Подумав, що погано каструлю сполоснув. Викинув пачку. Пішов та купив нові. Каструлю добряче відмив. 100%. Куштую знову. І знову на смак я єбане мило, що аж ригати тягне
23 Jan 2023, 01:02
580786/633093
9 minutes ago