(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
щодо фільтрів, я думаю тут мається на увазі стандарти ATS, на жаль європейський та американський ринки зараз активно використовують цей AI інструмент при скринінгу резюме спробуйте прогнати своє сіві через цей ресурс, він запропонує приблизні шаблони та згідно посади який краще опис досвіду, навичок зробити створити резюме там платно, щось 2-3 доллари, але без проблем можна взяти рекомендації і зробити безкоштовно за такими ж шаблонами в canva www.myperfectresume.com/resume/ats-resume-checker?utm_source=google&utm_medium=pmax&utm_campaign=16652113148&utm_term=&network=x&device=c&adposition=&adgroupid=&placement=&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwmt24BhDPARIsAJFYKk1dan8u08LoPUVl8d4lP0H8eUvjfZjWAHZBNFH5AOIlnrJEJfu2lR8aAuX5EALw_wcB
-
Грошей меньше стане, буде похуй)
-
Те продают 6 грязных стаканов?
-
Наприклад фарш з куриці в двічі дорожче ніж свинина
-
А вона суттєво дорожче
-
на роботі дали задачу, треба швиденько в"їхати
-
може хтось порекомендувати гарні курси\матеріали по го?
-
Як на мене гуд але з іншими смаками треба дуже обережно щоб не взяти з herbs. Я їх зварив. Відчув на смак жорстке мило. Подумав, що погано каструлю сполоснув. Викинув пачку. Пішов та купив нові. Каструлю добряче відмив. 100%. Куштую знову. І знову на смак я єбане мило, що аж ригати тягне
-
Pfff - php with mssql - no pdo - no prepared statements