(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
думка HR?
-
Стрибуни це 5 компаній за 2 роки.
-
Брали, нам не залетіло. Основна претензія — всередині гель пересолоджений. Нажаль навіть до пузато-хатівських не дотягує(хоча, і не змогло б, там в сезон топові вареники з прямо ягодами всередині робили :) )
-
Так закриття ж акаунту, credit mix змінився etc
-
От чого одразу папік...
-
Мені дуже подобаються з черешнями, то в мене і проблеми нема, але бачила продають це морожену або консервовану вишню, якщо хтось сам хоче робити
-
Це ж треба! дякую😀 я не взяла бо вдома були свої
-
Я не знаю які там в них борги і не цікавилася, але це прямо стандарт - перше, що зробила тут пара вчителів з Харкова передпенсійного віку - купили другий будинок «під оренду». Багато хто з українців бачить це як джерело пасивного доходу на пенсії, бо вони вже не встигнуть її заробити
-
А так я тут спостерігаю, що люди з прибутками 100 на родину (!) мають один будинок майже виплачений вже в Калгарі, квартиру під здачу в інтернал БЦ, квартиру яка буде готова у Ванкувері наступного літа
-
Це та твоя? Та, що ти постила, в неї просто було надбагато за одиницю часу. І звичайно це може бути не «папік», а нерухомість/гроші від померлої вчора тітки, чи там якийсь інкам
-
будь ласка, що таке "інтернал БЦ" ? )
-
Погоджуся, 1 раз на 2 роки цілком норм
-
Я до того, що дівчина молодець, і добре що заробляє, але половини історії там не вистачає
-
Бо британська Цолумбія таке собі, не звучить
-
Це @Mykola_Buhai так нашу провінцію в честь білої церкви назвав
-
Який приблизно % хто зараз бачив за перекидання кешу криптою з України?
-
підійде
-
Бо нормально розібратися за цей час і щось зробити нереально
-
Якщо час на посаді три-чотири місяці - це red flag
-
Якщо людина контрактор, то взагалі питань нема. Лише треба пояснення, що саме було зроблено в кожному місці.
23 Jan 2023, 01:02
580890/637948
about a minute ago