(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
яку якщо не секрет?
-
ну шо QA, пора вчитись на промт інженерів news.ycombinator.com/item?id=41924787
-
AB, а було А
-
Так селініум вже всіх 20 років тому і так замінив)) Але якщо серйозно то деколи при дебазі складних багів дуже помагає або хоча б підкидую ідею куди рухатися без читання мільйонів форум. Проте нажаль в рутинних кейсах буває від нього більше шкоди ніж користі, особливо коли після кількох ітерацій ти його виправляєш і він починає забувати і втрачає контекст того що він робить взагалі
-
Доречі, питання до сеньйорів в кого такий от девайс - краще такий на запʼястя чи той котрий на плече?
-
Це якийсь епл, тільки не епл?
-
Тільки при народженні
-
ніби може змінитися в дуже рідких випадках, хвороби, переливання а в нормальному стані ні а ви ніколи в україні більше не здавали кров? тільки при народжені?
-
Ну або в Україні помилку зробили...
-
Плече однозначно www.apple.com/shop/product/HNEJ2ZM/A/withings-bpm-connect-wi-fi-smart-blood-pressure-monitor Топ штука 💪
-
10 років - це норм досвід на сеньйора вже. А ще і релевантний до такій позиції захворювань на тиск
-
а тут група крові!
-
можливо) я коли народилася, мамі сказали шо хлопчик в мене навіть на бірці написано «мал девочка»
-
На біцуху
-
на плече
-
П.с. я не супер сіньйор, у мене з 20 років високий тиск 😁
-
Я от якраз нагуглила що антиген B іноді не виявляється при народженні... Або може технології були застарілі хз
-
Якось так, мій вже скоро 10 років святкуватиме, і живий, не кашляє, досі з лікарським 1 в 1 дані показує
-
Job Description Our client is looking for an Intermediate Azure Cloud Analyst with IaC experience to work with third party vendor to build out governance and data lakes The successful candidate will reside in Calgary as the role is hybrid (3 days/week onsite, 2 days/week remote) Must haves: 3+ years' experience as a Azure Cloud Analyst Experience with Azure DevOps or similar CI/CD tools Must have experience with Infrastructure as Code (IaC) using Terraform, ARM templates, and Bicep. Nice to have: MS Fabric lake experience Контакт рекрутера [email protected] Можна вказати, шо від Kristian Boiar
-
щось якось не дуже багато...
23 Jan 2023, 01:02
580971/639819
10 minutes ago