(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
бач яка цаца
-
заради зволожувача
-
та це гон шукати дистильовану воду
-
У нас через рік кавоварка з таким налітом була що ми її викинули. Теж з фільтром воду лили.
-
Вам потрібно CAD/USDT?
-
А сиру дистильовану я і сам пити не можу.
-
Ага, ну добренько.
-
Ти коли її кипятиш вона теж мертва. Тільки з осадом.
-
У великих бутилях
-
Тобто пити мертву воду аби не було нальоту в чайнику, рилі?
-
Її повно в супермаркетах
-
Так.
-
А шо міняється після кипятіння?
-
Ці хлопці приїдуть мабуть борща поїсти, йопт
-
Цей американський кцколдизм нічо не бачу нічо не чую, випадково зливаю плани контрнаступу і ізраїльських ударів. Пиздець якийсь
-
Джон Кірбі: Північнокорейські війська будуть легітимною військовою ціллю. Джекі Хайнріх: Чому б не дати зелене світло ракетам дальнього радіусу дії для використання Україною, що є питанням №1 для Зеленського, якщо Ви б'єте на сполох, що це може мати далекосяжні наслідки, якщо північнокорейські солдати увійдуть в Україну? Джон Кірбі: По-перше, Джекі, ми не знаємо достепенно, що ці хлопці збираються робити. Джекі Хайнріх: Для чого ще вони там можуть бути?! Джон Кірбі: Ми не знаємо, що вони збираються робити, ми не знаємо, чи їх планують залучити до бойових дій чи ні і які сили, якщо так, і ми точно не маємо розуміння, які спроможності вони принесуть на поле бою. Реакція Джекі Хайнріх не вимагає зайвих коментарів.
-
Мертва - без мінералів. Кипʼятіння тут не до чого
-
Та пора америкосов давить 🎉🍾😤
-
І на одні цього якийсь пиздьож, Ой а чо це ви з 18 не мобілізуєте. Нахуя вам снаряди/ ракети / літаки / танки он в вас ще людей дохера. Хвилинку вечірнього охуєвання закінчив
-
Я думав фрази про мертву воду притаманні бабкам на базаре а не ІТшному комюніті
23 Jan 2023, 01:02
581192/634551
13 minutes ago