(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
На що не підуть рекрутери щоб виїхати свій лоубольний офер :D
-
В мене нема жодних обмежень
-
Теж makes sense
-
То почитай свій контракт чи якесь полісі
-
От таких роздумів я і шукаю. Бо я не маю що думати так як знань маю -0 )
-
Щоб вам зарахувавася досвід він має відповідати ось цьому t.me/uaitincanada/444853
-
Якщо поточним контрактом не заборонено то просто кажеш на інтерв'ю що ти маєш вільний час від основної роботи і готовий працювати, це щоб без головняка. Але я знаю людину яка працює на двох роботах втіхаря і це такий гемор як наче мати коханку, постійно треба шифруватись, іноді мати синхронні коли, імхо краще одразу все обговорити бо всерівно спалишся десь
-
А ті хто мають по 2 роботи. дайте пораду як знайти в КАнаді хочаб одну нормальну, виглядає як наче ви супер герої якісь 😄
-
Щоб че рахувалось як Canadian Experience це має бути Канадська компанія та бути физично в Канади. Обидві умови мають виконуватись. Все інше - foreign experience
-
Це зрозуміло, але якщо на першій роботі виникнуть питання то тобі буде легше пояснити що з 9 до 5 ти працюєш тільки на них, а далі вже твоя справа бо контрактом не заборонено
-
Краще знайти одну яка платить як дві звичайні 🙃
-
А я ж хочу дві фултайм)))) 🤑🤑🤑😂
-
Тому я за те щоб одразу всі на другій роботі знали що ти працюєш парт тайм (наприклад) і повністю доступний з 5 до 9pm
-
Бо в мене в Україні вийшло схоже, але трохи дибільно) рекрутеру я казав, вона казала це норм. Потім коли мене взяли і про це дізнався менеджер поставили перед фактом - або одна або інша робота
-
Я так і зробив був, але друга робота виявилась не така як мені обіцяли і тому я її закинув
-
Саме цей нок, всьому цьому відповідає є листи та пей стаби на руках питання в тому що компанія була українська а я був фізично в Канаді , тому чи це трактується в CEC Canadian work або foreign work experience , чи локація моя головне ци локація компанії на яку я працював
-
у нас бтв в контракті не заборонено, але пряма мова від СТО: ця людина не підходить для компанії
-
Дуже дякую за відгук
-
У мене це виглядало як скам якщо чесно😂 Бо на мене вийшли і запропонували і не було ні тех інтервʼю нічого. Тільки малесеньке тестове по типу туду листа. І потім зустрілись поговорили трошки про плани на проект. І офер буквально зразу. Я був в шоці
-
Так
23 Jan 2023, 01:02
581313/634449
31 minutes ago