(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я так і зробив був, але друга робота виявилась не така як мені обіцяли і тому я її закинув
-
Саме цей нок, всьому цьому відповідає є листи та пей стаби на руках питання в тому що компанія була українська а я був фізично в Канаді , тому чи це трактується в CEC Canadian work або foreign work experience , чи локація моя головне ци локація компанії на яку я працював
-
у нас бтв в контракті не заборонено, але пряма мова від СТО: ця людина не підходить для компанії
-
Дуже дякую за відгук
-
У мене це виглядало як скам якщо чесно😂 Бо на мене вийшли і запропонували і не було ні тех інтервʼю нічого. Тільки малесеньке тестове по типу туду листа. І потім зустрілись поговорили трошки про плани на проект. І офер буквально зразу. Я був в шоці
-
Так
-
Дякую, Тобто мій укр досвід можна вказувати в express entry profile як foreign work experience ?
-
А в гугл можна на двох роботах?)
-
"Ви прийшли на роботу за грошима, а не за сім'єю? Ви нам не підходите"🙃
-
Так так, в мене в Україні теж не було заборони в контракті. Але були інші нюанси щось по типу ментальної сумісності людини і компанії. І тут приплести можна що хочеш, тому по суті тут чим менше знають тим ти більше в безпеці я вважаю
-
Because your access to the company systems was revoked without notice
-
питання ширше - хулі ООН існує?
-
Типу ООН внє палітіки?
-
Коли найближчий корабель до Канадійщини? В ЄС якась нездорова тема назріває :)
-
Я щось пропустив ?
-
А хулі цей тіп там робить?
-
А были сомнения?
-
Генсек ООН Гутерриш на саммите БРИКС в Казани кланяется путину обнимается с Лукашенко 🤦♂️
-
Якщо воно не пересікається як компететів то можна
-
Ні цього немає, я отримував ці кошти на не канадський рахунок але платив з них податки як foreign income коли подавав декларацію, це ж українська компанія вони не мають нікого відношення до CPP
23 Jan 2023, 01:02
581327/634568
22 minutes ago