(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
тобто відкритий український фоп може бути норм для цього?
-
зарєгай бізнес акк ремоут десь де не тре заморочуватись нерезидентам і виводь гроші туди. Не знімай ніколи, гроші не твої, компанія не в канаді not a financial advice
-
Підкажіть, плз, обговорюємо один шорт-терм проєкт з українською компанією. Рекрутер каже, що вони можуть платити за B2B контрактом в багато країн, та попросила щоб я попередньо уточнив нюанси, якщо платити мені в Канаду, щоб вони знали . В кого є досвід, як це виглядає? До 30тисяч просто на картку канадського банку, а потім робити ecorp з відкриттям бізнес-рахунку? Що казати українським бухгалтерам, що треба з тої сторони їм підготувати та уточнити?
-
не можу сказати чи дійсно більше, тому закреслив
-
я виходив з інкам, а більше то скільки?
-
і вони більше чим просто income tax
-
тоді податочки доведеться заплатити
-
мені треба в Канаду якось їх )
-
розраховуватись нею поза канадою
-
а щодо "Не знімай ніколи" як ними користатись тоді взагалі?
-
ну і ОСНОВНЕ питання це - Що казати українським бухгалтерам, що треба з тої сторони їм підготувати та уточнити? з цифрами там потім вже думати буду
-
так якщо податки як з інкам, може варто таки напряму щоб в Канаду платили. чи тоді гарантовано більше?
-
youtu.be/28vNtvjeLG0 Ну тут гарно описується логіка заходу.
-
EQ вже примлав листа, що знижує відсотки на 0.25%😔 We’re writing to inform you that on October 29, 2024, the following interest rate changes will take effect for EQ Bank accounts
-
Вже не цікаво, вони кожен день щось таке говорять.
-
Я так зрозумів, що краще перелити гроші в BIL. Схоже з депо тут настають складні часи(((
-
Радоваться ж надо - % на ипотеку лучше будет)
-
Хм а в чому проблема розраховуватись карткою забугорного банку тут? Невже тут ведуть облік всіх карток і передивються всі транзакції? І в принципі навіть якщо так, то їм потрібно якось привʼязати ваш податковий номер з іншої країни до вас тут. Це я так розумію можна зробити якщо та краіна обмінюватиметься даними з Канадою.
-
Іпотека не потрібна 😄
-
640кб вистачить всім (с) 😂
23 Jan 2023, 01:02
581396/634623
6 minutes ago