(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ахах, класс Отрывок из моей прожарки : А ще про твого маскота. Ти чіпляєшся за деталі: у лізарда завжди має бути 5 пальців, обов'язково! А якби було 4 чи 6, що тоді — флешкартки припинили б працювати? Це, звісно, важливо, але інколи здається, що ти настільки занурюєшся в дрібниці, що забуваєш про велике ціле.
-
болючий булінг від AI
-
Є питання по FHSA (www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/first-home-savings-account/opening-your-fhsas.html) Я вчора ходив у CIBC, щоб послухати щодо 4 акаунтів (RRSP, TFSA ітд), і мені працівниця сказала, що я не eligible на FHSA, бо маю нерухомість в Україні (або навіть мав її там за останні 4 роки). Зараз перевіряю інформацію у моєму лінку - а там нічого про нерухомість поза Канадою не бачу. Хтось може підтвердити, чи нерухомість поза Канадою є завадою для відкриття/отримання користі від FHSA? я досі не відкрив жодного з таких savings рахунків, і думаю чи треба відкрити, просто щоб наступного року був більший contribution room
-
На твоє основне питання відповіді не маю, але стосовно contribution room в tfsa можеш не паритись. Він збільшується автоматично щороку навіть без відкритого рахунку. Скільки саме - ти можеш побачити у себе в кабінеті cra
-
хоча є пункт про " did not live in a qualifying home", яке "would be a qualifying home if located in Canada", але я жив не в своєму, а в орендованому протягом останніх 5 років. Все одно не сходиться з тим що мені сказали в банку, бо володіти останні 4 роки можна, проживати - ні
-
дякую
-
“Прокрастинація схоже любить тебе так само, як ти любиш своїх котів»😝🤦🏼♀️ що можу сказати - брехня, в мене ОДИН кіт
-
Я відкрив FHSA в кінці минулого року в wealthsimple. Канаду не сильно хвилює, що у вас там було до неї, як я зрозумів. Сам продав квартиру у 2022, але тут ніхто доки не питав і проблем з відкриттям рахунку не було. FHSA краще відкривати до кінця року, тому що з 1 січня вам буде +8к додатково рума. І так кожного року поки не буде у вас 40к
-
А, ось чому один😝
-
або після першого кота відкладаєш їх перерахунок на потім
-
Мені цікаво, чому необхідна одна?
-
А звідки CIBC знає що ти маєш нерухомість в Україні?
-
Про це питання було дуже багато копій зламано, декто вважає що нерухомість поза Канадою не рахується, дехто вважає навпаки. Єдиної чіткої відповіді поки що не бачив, те що написано на офіційний сторінці, можна трактувати по різному
-
Ааааа норм
-
бензиновий EV www.scoutmotors.com/traveler
-
Мені сказали що я вже роблю таски с закритими очима, а краще б життя своє організувала 🤣😅🙈 чатжпт блін
-
Шукаю механіка, що розуміється на техніці. Я в Онтаріо, часто купую вживану будівельну техніку та важке обладнання. (генератори, екскаватори, трактори, вантажівки, навантажувачі і т.д.) Коли я їду дивитись таку техніку, то хочу взяти з собою досвідченого механіка, який впевнено може зробити первинну діагностику та оцінити потенційний ремонт. Побажання, лише щоб людина була фахівцем та комунікабельна. Оплачуватиму погодинно. Пишіть в особисті.
-
Шукаю механіка, що розуміється на техніці. Я в Онтаріо, часто купую вживану будівельну техніку та важке обладнання. (генератори, екскаватори, трактори, вантажівки, навантажувачі і т.д.) Коли я їду дивитись таку техніку, то хочу взяти з собою досвідченого механіка, який впевнено може зробити первинну діагностику та оцінити потенційний ремонт. Побажання, лише щоб людина була фахівцем та комунікабельна. Оплачуватиму погодинно. Пишіть в особисті.
-
от якби була встрєна міні!
-
Встроєний генератор це лол звісно
23 Jan 2023, 01:02
581421/641228
3 minutes ago