(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Поїздити якби прибирали велодоріжки, а не скидали сніг на них
-
За даними тієї ж « Operation Ukrainian Safe Haven », станом на 24 березня з більш ніж 278 тис. осіб, які отримали фінансову допомогу від федерального уряду, тільки 197 902 українці отримали карту медичного страхування. Слід розуміти, що 81 тисяча CUAET, які отримали в Канаді, не потребують безкоштовних медичних послуг.
-
Еще велик по месту оч рулит. Иногда 15 минут вместо 40 ехать. Но жаль круглый год не поездить
-
Ну то якби був нормальний громадський транспорт то це б не займало 2 години
-
Очевидно, що багато українців залишили Канаду через високу вартість оренди житла та часткову зайнятість, але нині такої статистики немає, оскільки Канада не відстежує людей, які виїжджають із країни. Я тільки таке знайшов
-
Є якийсь пруф про 100к?
-
Тут не будет как в велосипедных столицах Европы или общественный транспорт не будет ходить каждые 3 минуты как в Китае. Тут авто
-
Хочеш їздити - плати більше за привілегію їздити в авто. Авто займає більше місця, більше вихлопів і більше maintenance на дорогах. Пересадка людей на громадський транспорт зекономить ресурси провінції в long run. Ще можна буде прибрати поля парковок і збільшити density
-
може простіше європрава скіпанути і міняти тут укр на канадські?
-
Це коли я пишу інструкції, але мені ліньки структурувати та перефразовувати і я ШІ змушую то робити 😂😂😂. Схоже, йому не подобається
-
😁😁😁