(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Щоб виїхати в Канаду треба спочатку виїхати в іншу країну. Прямих рейсів з України не існує. Хоча ви може окремий екземпляр. Ексклюзив.
-
Але там довга цепочка
-
І це все щоб отримати ПР
-
Я до цієї сторінки дійшов зі сторінки про афган
-
Рік роботи у Канаді і знання або 5 або 6 по CLB
-
Для громадян Hong Kong вимоги супер примітивні
-
Це ж правила вїзду з копіаром, а його отримати потрібно спочатку. От і цікавить які вимоги у иих програм, про які тут мова і якими так насправедливо обділили українців, які тікали від війни з Іспанії і Польщі😔
-
Перекрутити в іншу сторону, ага. G2 так робила частенько.
-
Тобі без р+ не дадуть 😁
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/refugees/resettle-refugee/after-applying/prepare-arrival.html
-
Краще одразу громадянство і щоб житло давали, бо ж українці то краща нація і вони дуже багато податків платять 🤝
-
Тобто просто мати канадську роботу це типу і потрібно але бали не дають, при тому є купа мігрантів які не платять податки або сплачують мінімалку. (Припущення)
-
Да думаю. Рынок на их стороне. Много студентов и стажировок на 12-18 месяцев. Нафиг им с твоим пром возиться еще
-
Лол, де я "низько" писав про українців? Я низько пишу про жлобів, яким за гарні очі дають нечувані блага, а їм все мало і вони все одно скиглять і на інших показують 🤢 Добре, що таких все ж меншість. І так, очевидно, що я українець
-
Мені у поточній міграційній ситуації не зрозуміло чому скрізь у програмах йдеться про job offer + LMIA, а при цьому LMIA це фактично рудимент бо ніхто не дає. І другий поінт це мінус бали за кожний рік після 30, це чисто ейджизм. Дискримінація за віком.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/refugees/afghanistan/special-measures/eligible-humanitarian-program.html
-
Ну тобто недостатньо бути афганцем, потрібно ще належати до однієї з груп. Знову ж таки було б гарно кидати посилання, навіщо скріншот? Можна додатково скопіювати текст, який вигладає важливим
-
Так, я писав. Про пр не про громадянство. До того ж писав ти так низько відносячись до українців. Чи ти росіянин?
-
Ну за такими вимогами я б вже підходив під ПР.
-
кстати интересно, компании которые не помогают с ПРом У них такая текучка кадров что в принципе пофиг?
23 Jan 2023, 01:02
581981/634469
39 minutes ago