(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це ar
-
www.meta.com/ca/smart-glasses/
-
Уф, для комьютера?
-
принаймні при певній різниці тиску в колесах цей ефект став сильніший. і коли я підкачував одне колесо, і спускав інше - ефект погіршився. Потім виявилось, що машина писала про інші колеса, і тоді вже я зробив висновок, що датчики стоять не там, де комп'ютер цього очікує. вирівняв тиск в усіх - стало набагато краще
-
а ще індусів, арабів і 99% канадських мігрантів 😀
-
З сша))
-
а у кого з переважних емігрантів до канади вона краща на твою думку? :)
-
ні, але здається муфта повного привода неправильно працює. при сильному вивороті керма на асфальті на маленькій швидкості відчуття таке, що якесь колесо пробуксовує
-
rav crv hybrid
-
Чемодан, аеропорт, Польша тоді, шо ж
-
Разберешься - шарь
-
якщо це консерватори хочуть впровадити поліграф, то навряд чи вони мали на увазі питання про геїв та трансів :)
-
Мне кажется это будущее. Только сейчас еще рановато. Полностью переходить не получится с телефона
-
мені цікаво скільки батарейки і що воно вміє
-
Ну знаєш, якщо б не треба було телефон носити, а тільки мати окуляри, було б найс
-
Того я просто орнув з поліграфа, ніби він буде здатній індуса від українці відрізнити у питаннях важливих для канади
-
І також не вважаю що гірші)
-
Але я не вважаю що українці кращі за інші націі/раси
-
у мене якась електрична муфта на кардані стоїть, і певно що вона керується комп'ютером. тому можливо переплутаність задніх і передніх коліс впливає також
-
Виглядає як іграшка котра не дуже потрібна. Питати у окулярів теж саме що ти робиш за допомогою інших пристроїв (телефон/годинник/навушники). Судячи з того як айфон розпізнає що саме на фотках, то це буде теж очевидну фінгню казати
23 Jan 2023, 01:02
582050/641350
9 minutes ago