(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Згоден, 2-5 фігня, більше як 20-50% на пустому місці
-
У мене друзі дуже противились костко і скуплятись лише в НФ, а потім розпробували костко))
-
остальное на автобусе надо 😄
-
Я только в 2 хожу. За побаловать себя в Whole Foods, на каждый день нофрилс
-
У нас вони кстаті якісь чистіші стали, заїхав в щось типу лобловз то там так брудно і тісно було
-
волмарт десь кілька місяців тому став робити дуже агресивні ціни, став частіше туди заходити
-
Від мене далекувато, я по мелочам (те шо не костко) або суперстор, або волмарт переважно, іноді foodbasics
-
Только в нем скупляюсь, остальное далеко 😄
-
Дякую за таку розгорнуту відповідь! Тобто цей рахунок можна поповнювати і після купівлі і можна потім його використовувати для погашення моргіджу? Тобто не лише на даунпеймент?
-
Короче в Ноуфрілс треба скуплятись?)
-
Тупо одні й ті самі результати лол, і сайти carbon copy, тільки ціни от різні
-
Хіба щось нариють по підробці документів наприклад якогось ухилянта (що прокурорів взагалі невірю)- але теж хз так як вона голова МСЕК - їй принесли висновки діагнози вона підписала
-
Це ж не ухилянтів карати, не чернь.
-
Я почитав максимум 2 роки позбавлення волі. А зарахують період сидіння в СІЗО то якраз через рік вийде на пенсію
-
"був би громадський транспорт, всі відмовилися б від машин" "тільки 2 магазини, в решту на автобусі треба, тому я не їжджу" 🤷♂️😂 Від мене на авто в радіусі 8 хвилин суперстор, три волмарта, два фудбейсікс, два собіс, зерс і костко )
-
Ну не прям щоб фігачити - так чисто символічно деескліруюють
-
Та там слабенько шось
-
Воно насамперед розраховано на те, що люди там накопичують на даунпеймент
-
Пізніше не знімете, тільки в RRSP можна перевести
-
Для цього треба зняти гроші. Тоді вам прийдеться зняти впродовж 12 міс
23 Jan 2023, 01:02
582192/641182