(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Сумно бачити, як ліві в США радісно бігають від «Палестини від моря і до моря» до «Прєкрасной Расії будущего». Моторошно дивитися, як ті, кого достали ліві, вболівають за Трампа. Таке враження, що країну лихоманить, і це страшно, бо від них залежить і майбутнє України
-
Сьогодні бачив трак в едмонтоні з фак трюдо і американським орлом))
-
Найупоротіша дурня, яку я бачив - це тренінги по охороні праці в Іспанії. Там питання типу "чи не можна сунути два пальця в розетку, або стрибати з вікна"
-
А комусь ще приходить зп bi weekly, а не semi monthly?
-
Мені проходить раз на два тижні
-
🪵Транспортне агентство Metrolinx розпочало вирубку 1 200 дерев у парку Eglinton Flats, розташованого в районі Jane Street та Eglinton Avenue West Metrolinx давно планувало вирубати дерева в рамках проекту розширення Eglinton Crosstown West, який продовжить лінію LRT ще на 9,2 км до Етобіко та Місіссаги. І додасть ще сім зупинок та станцій до транзитної лінії LRT. Будівництво розширення вартістю $4,7 млрд почалося в середині 2021, очікувана дата завершення – 2031, пише видання blogTo. 🤔Натомість Metrolinx пообіцяло висадити 3500 дерев у районі Mount Dennis. Проте пройдуть десятиліття, перш ніж дерева виростуть. Уряд Онтаріо використав той самий аргумент, щоб виправдати аналогічну вирубку дерев у Онтаріо-Плейс в рамках програми створення нової пам'ятки з приватним спа-центром. Наші в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чат | Запропонувати новину
-
А де зараз зручно/вигідно арендувати машину на вихідні? Turo?
-
Цікаво, я думав bi weekly тільки у hourly employees
-
Ну bi weekly це 26 виплат на рік, а semi monthly це 24