(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я в січні в шортах ходжу
-
літній дощовик рази 3-4 вдягав за півроку
-
не маю тут авто
-
Він в ДТ
-
Ну навіть на фотках вище сонця не дуже багато
-
Також навіть в межах метро Ванкувер на півдні на 40% менше дощить, чим на півночі.
-
Так я скинула після вихідних, коли дійсно пасмурно було
-
Той же басейн шо ти скинула, я скинула знайомому. Він сказав нічо не знаю, в мене пасмурно 🤣
-
Ой, дуже гарно було, а які кольори дерев.. їдеш і радієш, але зупинятися і фотками просто не було часу
-
Wasabi sushi Etobicoke хороші, як в Україні
-
Так а навесні він потрібен? Ну я гуглю який одяг, і шось мені трапляються поради типу пальто не можна, бо буде як гівно після дощів, світлі баггі джинси те саме...
-
А що її фотографувати🤷🏼♀️ на тому вікенді дощ… весь тиждень було сонце, сьогодні вранці було, потім пасмурно. За прогнозом дощі на цьому тижні, подивимося
-
трохи погоди цього тижня
-
Ось як дві останні фотки Олекси - таке бачила кожного дня. І вид був шикарний❤️ ще може бути gloomy вранці, потім швидко змінюється etc
-
навесні я більш вільний був, міг функціонувати в режимі "якщо дощ, то не йду нікуди". цієї весни дуже мало дощів було. ну і мені тут впадає в очі, що дощі дуже чисті. але можливо я просто не багато де буваю
-
Тому в snow day перекличка по групах с фотками і ті, хто на півночі, чи то на горі в Бернабі, завжди сніжок викладуть
-
Як я сказала, в той день коли я постила, думаю пасмурно всюди було
-
Ну посередині, ближче до півночі, так
-
Слухай може don’t overthink it. Якщо зберешся їхати, на місці вже вирішиш, що тобі зручно та підходить до лайфстайлу. Про жителів ВС канадці жартують, що вони кожного дня готові піти на хайк - тут популярні легкі куртки Patagonia, HH. Даунтаун більш офісне. Ти як на північний полюс збираєшся))
-
Мабуть, це єдина фотка «погоди» за тиждень (взагалі я перепад висоти фоткала, стою на -1 рівні), тому неба теж не було багато, але було тепло й гарно)
23 Jan 2023, 01:02
582399/637686
7 minutes ago