(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну питання було в іншому - чому цю тему розкручують. Українська пропаганда ну дуууууже любить возити людей по емоційних гірках. Цікаво чому
-
Але є нюанс
-
Ем так ніхто не хоче з Україною договорюватись.
-
Смирились и живут, иначе кукуха поедет
-
Потому что могут
-
Дівчина жила між 22-23 в Україні, то це дуже на неї давило, усвідомила тільки через 3-4 місяці після виїзду. При тому що за новинами не дуже слідкувала, і страху мобілізації майже не було (медик тому трііішечки все ж була ). Насправді не уявляю як люди зараз це все виносить в Україні.
-
Так білорусня збирала свої війська, вона могла напасти
-
Та і ядерка була нібито в 22 як писало в якихось американських книжках - ймовірність 50×50. Але наше іпсо якось дуже гарно ще підсилює. Чи просто медіа люблять клікбейтні заголовки
-
Це не ти майстер клас зі зміни смуги показуєш?😀
-
Якщо ядерка то підсилити не гріх. А коли русня планувала нападати теж гарно підсилила?
-
Добрий день, купуємо перший автомобіль в Канаді. Сім'я з 4-х людей. Авто потрібне в першу чергу для поїздок по місту та для періодичних поїздок за містом. Розглядаємо Nissan Rogue або Qashqai. Схиляємось до Rogue. Чи рекомендуєте ці моделі та Nissan загалом з власного досвіду?
-
React(Tenstack) Query А взагалі в новому nextjs є revalidate path / tag
-
This is just my $0.02) Anything will get the job done.
-
А яких років машина? Я знаю що в попередньому поколінні там були проблеми з коробкою після певного пробігу.
-
Ну і взагалі я не те щоб підколоти але мені цікаво а як можна вміщатися сімєю з 4 людини щоб їздити замісто в такій маленькій машині
-
я так бачив колись відос де штук 9 циган з таврії вилізло
-
www.youtube.com/watch?v=24T6FpUqReQ
-
Я на власні очі бачив 3 дорослих та 3 дитини на honda click 110cc
-
а ще ми коли були малі і їздили в сусіднє село на двіж то в жигулі піжувалися по 10 чол. І на мотоциклі їздили по 4 (без коляски раптом що)
-
У Дніпрі завершені аварійно-рятувальні роботи на місці зруйнованого будинку Внаслідок ракетного удару загинуло 5 людей, ще 21, з яких 4 дитини - отримали поранення. Двох людей вдалося врятувати з-під завалів зруйнованого будинку. Психологами ДСНС надано психологічну допомогу 32 особам, з яких 2 дитини. Від ДСНС на місці ліквідації наслідків ракетного удару задіяно понад 60 рятувальників та 15 одиниць техніки.
23 Jan 2023, 01:02
582460/633107
about a minute ago