(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
мы в них верим💪
-
в целом, так же проходят и пр ревью больше чем 3 файла
-
Дітям від 5 до 17 років! 💻 Курси програмування та дизайну 🔥 Scratch, Python, Unity, Web-розробка, графічний дизайн ✅ Перший урок – безкоштовний Пишіть «+» в особисті! 💌
-
Дітям від 5 до 17 років! 💻 Курси програмування та дизайну 🔥 Scratch, Python, Unity, Web-розробка, графічний дизайн ✅ Перший урок – безкоштовний Пишіть «+» в особисті! 💌
-
У тебя ж полный интернет статистических данных за лет 50 точно)
-
Планируем переехать в Канаду в марте. Так, как будем ехать без оффера (сомневаюсь, что с нынишним рынком можно будет заполучить что-то в ближайшее время), хотим продолжать работать по укр Фопу/на организацию пока ищем работу. Подскажите пожалуйста, как обстоят тут дела с налогами, нужно ли дополнительно регистривовать "фоп" в Канаде или достаточно в годовой декларации указывать прибыль вне Канады. С какого момента Канада может чарджить за работу из-за границы(сразу (из-за наличия вп) или спустя 180+ дней в Канаде)? Может у кого-то был реальный опыт🙏
-
Опыт был. Может не самый умный и идеальный вариант, конечно ))) Дабы не иметь проблем позже, мы себе решили так - мы резиденты налоговые с момента получения СИН-номера. Потому налоги платили Канаде с доходов в Украине. Я еще и в Украину платила. Можно Канаде давать доки об уплате в Украине и разницу доплачивать Канаде. Канадский фоп не открывала, просто указывала foreign income в декларации
-
виглядає досить фахово хоча частина індикаторів про які він згадує якраз і не вказує про наявність проблем. ну я б з обережністю ставився до його порад, зверніть увагу на величину його угод(ставка на нафту в 300$, серйозно 😧 і про таке варто писати і якісь графіки викладати). Нагадав одного учасника чату з 100500 повідомленнями про інвестиції і розміром портфелю в 400$ 🤦♀️
-
youtu.be/Xv5i0o7EOoI?si=4MqgzFc7aWHEAvJA
-
Ну так тому й смішно коли доводять що там небагато дощу
-
Ну може в Ванкувері і більше дощу, але це не значить що тут погода гірше. Питання в тому, а що з чим порівнювати. Краще нехай тур буде дощ, ніж кожен день ураган як в Торонто
-
2019-2020 я так розумію це і є попереднє покоління
-
Це з якої сторони подивитись. В Торонто і літом більшість днів вдома треба сидіти
-
Ну це так, але взимку більшість днів вдома треба сидіти?
-
Аня, одного посту достатньо, дякую
-
www.reddit.com/r/ExperiencedDevs/s/JyJpNbVylW
-
Это як сприймає 😂 вчора питаю в чоловіка, чи було сонячно цього тижня. Чоловік сказав 50 на 50, мені здалось, що було 70 дощів 🤣
-
www.linkedin.com/posts/valerii-sobko_%D1%96-%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%B5-%D1%96%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8-%D0%B1%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%94-ugcPost-7254728395698188289-E0VW?utm_source=social_share_video_v2&utm_medium=android_app&utm_campaign=copy_link
-
я ще сиджу в одній групі про фінанси і там обіцяли рецесію весною 2024, а її не трапилося
-
Не дякуй
23 Jan 2023, 01:02
582483/640651
6 minutes ago