(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В альберті меньше прав ніж в онтаріо, плюс як я зрозумів лендлорд мешкає в тому ж будинку, що ще більше зменшує права
-
ну тому у вас 70%
-
колись його 2 дітей до нас зайшли і всілись дивитись телевізор. з його боку на двері є ручка, а з мого боку - під ключ. тому я не можу відкрити двері, а він може
-
він викручувався і два рази сказав різне - щось побачив під дверима (там дійсно стоїть коробка, бо зручне місце для зберігання), а другий раз коли прийшов через вулицю - вже казав що двері були відкриті, і треба було з'ясувати чому. на мої питання в СМС про терміновість питання тільки відповів, що це не смс- і не імейл-розмова В жодному з випадків він не мав право відкрити двері. Але він пояснив це тим, що стукав, а я не відкривав
-
Ти йому пояснив, що тобі не подобається, що він ці двері відчиняє? Попроси його це не робити і не турбувати тебе без необхідності. Можеш сказати, що тобі зручніше вести спілкування письмово. Дуже дивна ситуація. Незрозуміло, що він хоче від тебе 🤷♂ я би спробував це в нього конкретно прямо запитати
-
Ніт, капітанськими кріслами я називаю капітанські крісла 🤷♂️ я розумію, шо концепція непроста, капітанські крісла в чомусь меншому за бєлаз 🤷♂️
-
> Об'єктивно > все що менше за триповерховий будинок з пристройкою це бричка для гномів Ти не розумієш, шо смішно тут всім іншим? У мене 184, у дружини 174, у батька 176, плюс дитина - якщо це для тебе гноми, то пішов би ти нахєр у країну великанів ) Всім комфортно, і багажник великий для машини такого класу, так Якщо ти цього не можеш зрозуміти - я не буду тебе переконувати
-
перше житло по прильоту (після готеля). спочатку все здалось нормальним, багато обіцянок по благоустрою навколо входу, заднього двору ітд - але потім відмова від всього. зняли без проблем - я показав робочий контракт (український фоп). перед новим роком не хотілось довго перебирати варіанти, та і здалось що норм чувак
-
Ні ну обєктивно я звісно розумію що часи коли щось менше 6 метрів не вважалося фулсайзом - давно пройшли і зараз нормальні машини роблять при менших розмірах. Але розказувати про капітанські крісла, комфортну посадку і великий багажник при 4.58 це смішно. Це або бричка для гномів або треба сидіти водію над бампером