(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка недорогого перекладача хто може перекласти все онлайн та who is a member in good standing of one of the provincial or territorial organizations of translators and interpreters of Canada
-
Спробуйте випити з ним пива чи чаю або кави
-
не написано. але контракт фіксований на рік. в Альберті це значить, що без згоди орендодавця я не можу просто взяти й піти
-
«Чорний - стан душі»(с) Я вас почув))))) не дивно що у вас проблеми
-
Це як якийсь клубок додається і перемножується з минулими подіями і всі додумують і ескалюють
-
зрозумів його "go fuck yourself" і зміг відповісти 😁 йому вже нічого не допоможе. чорний - стан душі
-
Я можу зрозуміти дивні штуки від лендлорда бо ви не йдете на контакт, він якісь прості можливо речі хоче донести а ви не хочете фізично з ним вербально комунікувати, він вбачає в цьому підозрілу поведінку і в свою чергу нервує і стресує і можливо теж починає себе дивно вести
-
Що у вас з англійською?
-
Або її відсутність
-
Виглядає як зламана комунікація
-
зараз контракт до 31 грудня 😁 але я вже шукаю з 1 або щ 15 грудня. краще переїду і переплачу за 1 місяць, але не в новорічну ніч виїду :)
-
перед новим роком прилетів, безкоштовний готель закінчувався, лендлорди посеред місяця не здають. не хотілось на вулиці лишитись. а сам бейсмент норм, я перший мешканець
-
він хоче мишей в бейсменті, які і не пікають. а я питаю щодо його обіцянок і вимагаю нормального ставлення до себе. 8 місяців я стрибав по дерев'яним палетам, хоча було обіцяно зробити доріжку як тільки потепліє. а коли прийшов час заливати бетон - каже треба щоб ви кудись поїхали на 8 годин. а потім 1 місяць не ходили по "свіжому" бетону. тобто по сусідській грязюці ..
-
а за грудень я заплачу йому, + за нове житло теж. буде перекриття в 1 місяць за обидва житла