(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Авто дивились у диллера в салоні. Вони зуб дають що все добре. Я проїхав декілька мікрорайонів швидкість набирає нормально, ривків не відчував, при швидкому розгоні також все ок. Диллерський софт може показати знос коробки, тобто наскільки вона вже відпрацювала?
-
Усі ці скори справжні. Є 2 кредитних бюро зі скорами. Їх можна дивитись різними способами. Напряму в бюро раз на рік безкоштовно, потім за гроші. Борровелл і Кредіт Карма та деякі банківські аппки дозволяють дивитись свій рейтинг у відповідних бюро безкоштовно. Можливо є певний геп при апдейті інфи, але все не має кардинального значення в будь-якому випадку і буде оновлено з наступним сінком
-
"не в 3рд паті" значить не в боровелі чи кредиткармі Будут дивитись напряму в одній з двох агенцій Я хз як там воно в rbc, і у td, і у cibc в апках просто ембеднуто кредіт скор з самого трансюніона
-
Точно не в 3рд паті
-
Тоді просто дивись там де вище
-
Тільки шо чекнув, в 3 місцях ідентично, як і має бути При цьому equifax чи ті хто його юзає буде зовсім інше
-
Порадьте будь ласка
-
Це ж під час руху. Навіть не знаю чи вони на таке погодяться, вони якісь прошені. Мені щось подібне робили колись давно на dsg-6 в Києві.