(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Сума не мала все ж
-
Може є смисл глянути pre-owned certified, іноді там гарантію дають
-
Виходить тоді питання, а який сенс в скорах окрім банку?
-
Я зараз переїду в інший район, менш привабливий, побачимо що заспіваю)
-
Точно не в 3рд паті
-
Окей, я завтра хочу взяти мортгейдж, де банк буде дивитись?
-
Ну всяке буває, робити якісь ремонти в робочі дні чи марафони тут люблять так же як і в Києві, але в основному все норм
-
Тоді просто дивись там де вище
-
Я згодна з тим, що є гарні оазиси, і так по всій Канаді в принципі, можна знайти на свій смак
-
Тільки шо чекнув, в 3 місцях ідентично, як і має бути При цьому equifax чи ті хто його юзає буде зовсім інше
-
Порадьте будь ласка
-
В мене боровель завжди показує не так як еквафакс та рбс
-
Це ж під час руху. Навіть не знаю чи вони на таке погодяться, вони якісь прошені. Мені щось подібне робили колись давно на dsg-6 в Києві.
-
Я саме такі і розглядаю, нові взагалі не дивлюсь, бо там ціна ще вище. На Hyundai Tucson та Santa Fe дивлюсь зараз.
-
Когда стоишь тоже можно замеры делать, если они отказываются от осмотра машины, значит не все так гладко
-
Тобто банк не веде свій власний підрахунок Невеликий геп може пояснюватись частотою оновлення, як сказали вище
-
DSG це трохи інше, там в порівнні із варіатором можна витягнути купу інфи. У варіаторі хіба зняти піддон і подивитися чи стружки не має.
-
Огляд коробки за мій рахунок? Вони диллери наче могли б зробити і безкоштовно щоб продати.
-
Я брав в дилера, через місяць перестав працювати кондиціонер, то приїхав і все відремонтували безкоштовно. Але це був офіційний дилер
-
А про який рік, мотор і пробіг іде мова? Скільки власників було до цього? Ну і чи є історія обслуговування?
23 Jan 2023, 01:02
582730/644267
about an hour ago