(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Nissan Rogue 2020, 72ххх км Один власник, обслуговувалась в BC. Carfax на руках не має авто в інтернеті ще не виставили.
-
Нет, потому что тогда уже выгодней машину новую покупать
-
RAV4 certifiedtoyota.ca/en/search-results.BC.html
-
Чи радите купувати додаткову гарантію на рік у диллера?
-
Краще carfax глянути, бо буває, що кажуть обслуговування було топ, а там 3 записи, а все інше десь на стороні. А в загальному важко щось тут сказати якщо чесно, пробіг для варіатора може бути великий, а може і ні
-
Це овердохуя
-
28к + податки?
-
Скільки?
-
Майже з таким же пробігом рав4 вище є, вони ж наче надійними вважаються
-
Це не моє діло, але типу купити убогий ніссан 5 річної давнини по ціні нового?
-
Банк буде в першу чергу дивитися на ваші пейсліпи за 2 роки, на даунпеймент, на об'єкт фінансування, а потім вже на вашу кредитну історію, а саме на її якість - чи не пропускали ви виплати, різноманіття кредитів і тд. Сам по собі розмір скора не дуже впливає у разі моргеджа, якщо він вже є певного ґатунку.
-
Нова автівка. Хоч завтра можна забрати
-
www.westcoastkia.ca/vehicles/2025/kia/sportage/pitt-meadows/bc/63775121/?sale_class=new
-
Але ж не має за таку ціну, якщо я щось не побачив, то скінь будь ласка пряму лінку.
-
За лінк дякую
-
Дійсно) І тому hr твоє резюме відразу в смітник викине і не буде читати бо ти не Ракеш
-
Я трохи вище писав що 28к це максимум, тобто з податками, диллера фі, банк інтерест і все інше.
-
Якщо йде питання про комфорт, безпеку та надійність, я би 35к закладав + податки
-
Бо і за 25к не так багато вибору
-
Питання що для вас нормально і яку ціль ви переслідуєте
23 Jan 2023, 01:02
582755/642441
14 minutes ago